Stiri

ROFMA va invita sa traiti o experienta in premiera pentru facility managementul romanesc!

Ȋn perioada 9-11 noiembrie 2017 va avea loc la Centrul Expozițional ROMEXPO, în organizarea ROFMA (Asociația Română de Facility Management), ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days.

ROFMEX 2017 este primul eveniment de promovare, educație și know-how dedicat industriei de facility management – domeniu ce integrează tot ce înseamnă administrare, operare și mentenanță spațiu construit – la nivel național. Vorbim de o industrie ce incorporează peste 6.500 firme active, cu aproape 130.000 angajați, ce realizează o cifră de afaceri de 1.4 miliarde de euro. ROFMEX este, totodată, unicul eveniment din Europa Centrală și de Est ce oferă o perspectivă integrată asupra serviciilor și produselor de ultimă oră oferite sectorului de facility management datorită conceptului original.

Timp de trei zile, companii, specialiști și autorități vor interacționa în cadrul celor 4 secțiuni componente: expoziția specializată, conferința internațională, programul de cursuri certificate ROFMA și Experience Area – simultan showroom și program de demonstrații și vizite de documentare la clădiri reprezentative din București, unde participanții văd, ating și examinează direct cele mai moderne echipamente, produse și soluții utilizate în activitățile de facility management.

Conferința internațională îl are ca invitat special pe Peter Ankerstjerne, vicepreședinte ISS, în ultimii ani key speakerul Conferinței Europene de Facility Management, personalitate recunoscută la nivel internațional, autor de studii despre evoluția serviciilor de facility management, workplace management și impactul noilor tehnologii asupra acestora.

ROFMEX este un eveniment generator de trenduri, cu puternică influență asupra mediului de afaceri din regiune, unde se vor întâlni corporate facility manageri care gestionează bugete de milioane de euro anual, reprezentanți ai proprietarilor de cladiri și ai dezvoltatorilor, dar și ai departamentelor de achiziții din marile clădiri, specialiști în facility management și servicii suport, ingineri, tehnicieni, arhitecți, proiectanți și autoritatilor publice.

„Vom facilita, prin acest eveniment unic, accesul la informații specifice, la conferințe și traininguri realizate cu experți naționali și internaționali, precum și dezvoltarea relațiilor cu profesioniștii internaționali reputați”, declară Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

 Mai multe informații pe www.rofmex.ro
Related Articles

Back to top button