Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiereStiri

Top 5 hale din Romania care isi cauta constructor!

Conform datelor adunate in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania, de la inceputul anului pana in prezent, la nivel national au fost identificate peste 1400 de hale, aflate in diferite stadii de executie.

Ce inseamna asta? Ca sectorul industrial reprezinta o oportunitate importanta de ofertare, iar sute de santiere industriale din Romania asteapta, in functie de stadiul lucrarilor, oferte pentru servicii de proiectare, executie sau materiale de constructii.

InfoHale va prezinta in acest articol Topul 5 al halelor industriale din Romania care isi cauta constructor!

1. Constructie depozit logistic, Bucuresti

Una dintre cele mai „fierbinti” constructii industriale aflata in prezent in stadiu de proiectare este un important  depozit logistic din Bucuresti.  Constructia va avea o suprafata totala de 40.000 mp, in prezent se lucreaza la proiectul tehnic, iar beneficiarul nu a stabilit inca un constructor.

Afla mai multe despre acest proiect!

2. Sediu administrativ si hala productie, hala debitare, showroom prezentare, Baia Mare

Acesta este un alt proiect industrial de amploare ce urmeaza sa fie construcit in Baia Mare. Proiectul are autorizatia de construire eliberata, iar in prezent asteapta oferte pentru antrepriza generala si materiale de constructii.

Afla mai multe despre acest proiect!

3. Fabrica Zewa

Cu o valoare totala a proiectului de circa 94 de milioane de lei (21 de milioane de euro) si cu o suprafata de peste 10.000 mp, beneficiarul proiectului asteapta oferte pentru executie si materiale de constructii.

Afla mai multe despre acest proiect!

4. Baza silozuri, Satu Mare

Acest proiect situat in Satu Mare isi propune construirea a 4 celule de silozuri pentru depozitare cereale, construirea unui sopron pentru manipulare cereale in suprafata de 375 mp si a unui turn elevator. La acest proiect sunt asteptate oferte pentru executie.

Vrei sa ofertezi la acest proiect?

5. Ferma pui de carne

Proiectul presupune construirea unei ferme pentru crestere pui carne – 3 hale parter. Aflat in stadiu de proiectare, in prezent la acest proiect nu s-a stabilit un antreprenor general.

Vizualizeaza acest proiect!

Vrei sa ofertezi la o hala? Contacteaza-ne si echipa InfoHALE iti va furniza gratuit datele de contact complete pentru unul din proiectele de mai sus, la alegerea ta!
Related Articles

Back to top button