Ghiduri și Sfaturi

Platforma Shoring folosita ca un suport scut – Allround Shoring TG 60 de la Layher – face structuri unice!

Vizitatorii fascinați privesc în groapa cu adâncimi de 40 de metri. În jurul lor se declanșează o prăbușire tumultoasă, întrucât aceasta declansează un ecou în tunelul descoperit ce se finalizează la Oberhausen, canalul Emscher de 73 km lungime. La cântecul folcloric tradițional al mineriștilor germani, tunelurile se ridică acum din găurile care se deschid, la aproximativ 8 metri deasupra fundului gropii de excavare.

Acestea sunt acum asigurate de așa-zisul scut de protecție, construit în numele societății mixte Emscher BA 40 ca structură de susținere a celor două mașini de foraj. Acest proiect nu implică o structură unică realizată din oțel, ci o structură de schelă de tipul birdcage, realizată din piese standard.

Datorită combinației Allround Shoring TG 60 și sistemului de schele Allround, această soluție temporară se asamblează rapid, iar piesele de expansiune potrivite pot fi adaptate economic la cerințele locației:

  • Coborârea turnurilor pentru transmisia încărcăturilor, 170 de tone pe mașină și legarea folosind componentele standard Allround cu o conexiune cu cap rotativ fără șuruburi.
  • Integrarea unei platforme de lucru cu punți din oțel
  • Extinderea structurii folosind brațe realizate din componentele Allround, inclusiv protecție laterală si asamblarea unui turn modular Allround pentru accesul la suportul scutului.

Așa cum spune vechiul cantec folcloric german, muncitorii vor fi fericiți.

Sistemele de schela de sustinere Allround Shoring TG 60 – beneficii de la prima vedere:

Rapid: Asamblarea simplă și rapidă datorită cadrelor ușoare și simetrice cu tehnologie de conectare Allround.
Flexibil: Compatibilitatea cu echipamentul Allround permite adaptarea la orice situație.
Mai sigur: Asamblare mai sigură, datorită protecției laterale integrate avansate.
Economic: Cu o economie de timp mai mare de 30% în comparație cu structurile realizate din părți individuale, succesul economic vine repede.
Related Articles

Back to top button