Ghiduri și Sfaturi

Schelele care deschid mai multe posibilitati in constructii

Succesul unei construcții depinde și de schele. Acestea permit înaintarea lucrărilor, iar folosirea lor asigură folosirea regulată a materialelor. LAYHER este cel mai mare producător mondial de schelă și, din anul 2013, când a ajuns în România, oferă soluții de sistem pentru inginerie civilă și construcții de poduri la nivel național.

schele

Pe lângă schele cu o faţadă clasică, sistemele Layher, deschid de asemenea mai multe posibilități noi în ceea ce priveşte clădirile care nu sunt finalizate.

logo-layher

Gama de servicii Layher acoperă:

  • Betonare și schele de armare, susţinere, turnuri de scară,poduri și sisteme de protecţie pe şantier ( ex: acoperișuri temporare sau armături)
  • Aplicațiile pot fi manipulate mai rapid și în condiții de siguranță cu stocurile de materiale Layher pe care le aveți deja.
  • Montatorii de schele pot oferi o soluţie tehnică completă, inclusiv planificare, materiale și asamblare eficientă/ dezmembrare deoarece montatori calificați și cu experiență montează schele semnificativ mai repede decât, de exemplu, subcontractorii fără experiență în construcția de schele.
  • Cooperarea într-un stadiu incipient, chiar și în timpul fazei incipiente de construcție, permite orice muncă suplimentară și schele de protecție care ar putea fi necesare, să fie puse la dispoziție rapid și fără complicații.

Layher – Mai multe posibilităţi
Layher oferă cel mai bun suport posibil pentru noi provocări: prin proiectarea de piese potrivite, care, în conformitate cu sistemul integrat, pot fi combinate cu componentele existente ale portofoliului de produse Layher – chiar şi din generaţii anterioare – pentru a asigura protecția investiției dvs. și siguranţa pe viitor. Și mai mult, atunci când vine vorba de service. Layher vă va oferi, pentru aplicații noi, nu numai documentația tehnică, inclusiv instrucțiuni detaliate pentru asamblare și utilizare, dar şi suportul inginerilor nostri, urmând să primiţi ajutor în timpul asamblării de la asamblori cu experiență și experţi sau în cadrul seminariilor specializate.

layher schele

Produsele și sistemele de schele LAYHER:

  • Sistemele ALLROUND pentru interventii multiple in toate domeniile de activitate;
  • Sistemele BLITZ pentru fatade si suprafete plane;
  • Sistemele TG 60 pentru sustinere cofrare si balast greu;
  • Sistemele EVENT pentru tribune, stadioane si tot ce implica evenimente la scara larga;
  • Sistemele de poduri si acoperisuri mobile;
  • Sisteme de turnuri pe roti si scari, sunt doar cateva din posibilitatile nelimitate de care puteti beneficia cu ajutorul produselor LAYHER.Related Articles

Back to top button