Proiecte și șantiere

Se construieste o fabrica de componente electronice in Hunedoara

ScreenHunter_1597 Feb. 17 15.21Draxlmaier Romania Sisteme Electrice intentioneaza sa isi extinda activitatea in Hunedoara cu o sectie de componente electronice in care vor lucre aproximativ 500 de angajati.

Conform investitorului, lucrarile la noua fabrica vor incepe din luna martie, iar acestea vor fi subcontractate de diverse companii. In acest scop, compania asteapta sa primeasca prin email eventuale prezentari de oferte sau firme.

In prezent, in cladirea Draxlmaier din Hunedoara lucreaza aproximativ 2000 de angajati.

DRAXLMAIER Group este printre cele mai mari afaceri de familie din Germania. Compania dezvolta si produce sisteme electrice si electronice, interioare de lux si sisteme de bord pentru automobile, iar printre cei mai cunoscuti clienti se numara marci celebre precum Mercedes-Benz, Porsche si BMW. La nivel mondial, aproximativ 55.000 de persoane sunt angajate in cadrul companiei.

Pe piata din Romania, DRAXLMAIER Group este prezent inca din anul 1993, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din tara. In momentul de fata grupul este prezent in cinci orase din Romania – Satu Mare, Pitesti, Timisoara, Hunedoara si Brasov.
Afla aici cum poti oferta acest proiect!

Foto: http://www.draexlmaier.ro/
Related Articles

Back to top button