Analize de piață

Sibiu: Evoluția domeniului industrial în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost monitorizate 56 proiecte industriale în Sibiu. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de peste 142 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 209 milioane RON.

Ce tipuri de proiecte au preferat investitorii?

Cele mai multe investiții industriale monitorizate în ultimele 3 luni în Sibiu sunt spații de depozitare (32 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 22 spații de producție, 5 spălătorii auto, 5 proiecte de zoo/bio tehnie și 5 ateliere de reciclare.

În ce stadii de execuție se află proiectele?

Conform VICTA.ro, au fost monitorizate 1 proiect în stadiul de proiectare, 31 în autorizare, 13 înainte de execuție, 8 în construcție, 2 în stadiul de amenajare și 1 finalizat.

Top 3 proiecte în Sibiu
  • Hală ansamblare și vopsire remorci, stadiul de construcție, 15.165 mp
  • Seră pepinieră Montain View, înainte de execuție, 14.960 mp
  • Hală industrială de producție și hală de depozitare, spații administrative, autorizare, 12.000 mp
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 12 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în Sibiu. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt BNM ARHITECTI și CASA SIBIANA PROIECT & CONS, fiecare cu 3 lucrări.

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

6 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cea mai activă companie este CONA, cu 4 proiecte.

Related Articles

Back to top button