Analize de piață

Sibiu: Evoluția domeniului industrial în ultimele 6 luni

În ultimele 6 luni au fost monitorizate 96 proiecte industriale în Sibiu. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de peste 210 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 311,51 milioane RON.

Ce tipuri de proiecte au preferat investitorii?

Cele mai multe investiții industriale monitorizate în ultimele 6 luni în Sibiu sunt spații de depozitare (53 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 40 spații de producție, 10 spălătorii auto, 10 proiecte de zoo/bio tehnie și 10 ateliere de reciclare.

În ce stadii de execuție se află proiectele?

Conform VICTA.ro, au fost monitorizate 9 investiții în stadiul de proiectare, 48 în autorizare, 13 înainte de execuție, 20 în construcție, 2 în stadiul de amenajare și 9 finalizate.

Top 3 proiecte în construcție
  • Hală ansamblare și vopsire remorci, 15.165 mp
  • Fermă P producție și creștere bovine rasă Angus, 11.385 mp
  • Hală servicii și spațiu administrativ, 6.000 mp
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 6 luni au fost identificate 23 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în Sibiu. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt CONDESIGN și BNM ARHITECTI, fiecare cu 3 lucrări.

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

6 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 6 luni. Potrivit VICTA.ro, cea mai activă companie este CONA, cu 4 proiecte.

Related Articles

Back to top button