Ghiduri și Sfaturi

Sisteme de depozitare performante proiectate și produse în România

Unitatea de productie a rafturilor Dexion, a fost înființată în 2006 în Râșnov, județul Brașov pe o suprafață de 12.500 mp, în special pentru a deservi vânzările pe teritoriul României.

S-a început cu productia de rafturi pentru paleți dar, ulterior, calitatea înaltă a rafturilor produse in România a dus la decizia extinderii productâției si pentru rafturi în consolă cantilever, rafturi semiușoare, sisteme mezanin, diverse sisteme semiautomatizate si automatizate precum și o gamă variată de accesorii standard si la comandă. De asemenea s-a trecut si la exportul masiv al produselor fabricate aici, atât in țările în care Grupul din care facem parte are birouri de vânzări cât și la exportul global.

În prezent sediul Dexion din Râșnov nu include doar un extins spațiu de producție modern organizat si cu utilaje de ultima generatie, dar și biroul de proiectare al întregului Grup – o echipă de 40 ingineri proiectanti si structuristi care realizează proiectele pentru clienți din peste 50 de țări, Centrul de Dezvoltare Produs al Grupului, unde se inoveazaâă, proiectează si prototipează noile soluții de rafturi si accesorii, precum și Laboratorul de Testare Produse al Grupului.

România reprezintă centrul organizatoric al Grupului precum și centrul de Export, soluțiile Dexion fiind distribuite în peste 50 de țări din întreaga lume.

România rămâne o foarte importantă piață a companiei, cu peste 3000 de clienți diverși de la mici companii la conglomerate multinaționale, deserviți de o echipă extinsă de reprezentanți de vânzări profesioniști, gata să ofere clienților soluții potrivite pentru nevoile lor specifice.

În aceste vremuri grele generate de pandemia Covid-19, am fost și rămânem determinați să

  • Luăm toate măsurile sanitare necesare pentru evitarea răspândirii Covid-19 și pentru sanatatea noastră și a clienților noștri
  • Continuăm să fim alături de clientii nostri prin reprezentantii nostri de vânzări, ori de cate ori au nevoie atât prin telefon dar și prin vizitarea spațiilor care urmează a fi dotate cu sisteme de depozitare
  • Prestăm în continuare serviciile de inspecții si service echipamente depozitare
  • Continuăm producția la capacitate maximă
  • Oferim termene de livrare scurte pentru proiecte mari sau livrăm din stoc pentru anumite tipuri de proiecte mici (rafturi cu polițe, rafturi standardizate pentru paleți)
  • Instalăm proiectele livrate respectând regulile de protecție sanitară
  • Livrăm și transportăm din România, evitând astfel problemele generate de transportul din alte țări și în același timp contribuind la scăderea costurilor cu transportul suportate de clienții noștri

Din 2018, Dexion face parte din grupul Gonvarri Material Handling, un puternic Grup pan-european de furnizare a sistemelor de depozitare industrială, care comercializează portofoliul său larg de produse și soluții prin 15 birouri locale de vânzări și o rețea largă de export sub brandurile DexionConstructorKastenStålteknik și Kredit.

Sursa material: https://www.dexion.ro/compania/stiri-media/stiri-generale/sisteme-depozitare-performante-produse-in-romania/
Related Articles

Back to top button