Proiecte și șantiere

Situatia santierelor industriale din jumatatea nordica a Romaniei: Nord-Vest versus Nord-Est

Folosind Modului Comparativ Zonal care poate fi accesat din sectiunea Market Intelligence pe Victa.ro, am realizat o analiza comparativa a investitiilor industriale din jumatatea de nord a tarii, care ne-a relevat faptul ca zona de Nord-Vest conduce detasat in ceea ce priveste numarul de investitii industriale derulate in perioada ianuarie 2017- mai 2018, cu un total de 651 de proiecte. Lunile noiembrie 2017 si aprilie 2018 sunt singurele luni in care zona de Nord-Est a depasit Nord-Vestul ca numar de proiecte.

Nord Vestul conduce detasat si in topul santierelor industriale monitorizate la nivel national in acest an, cu 169 de proiecte, urmat de zona Centrala, cu 156 de proiecte. In 2018, cu cel mai mic numar de santiere industriale fiugreaza zona de Vest a tarii, cu un total de 57 de santiere.

Doresti sa afli mai multe statistici relevante cu investitiile din domeniul industrial care se deruleaza in acest an in Romania? Solicita un demo gratuit in rubrica Market Intellingence de pe victa.ro.
Related Articles

Back to top button