Ghiduri și Sfaturi

Solutii industriale de la MEA: Rafturile modulare pentru Regale proiectate sa reziste la sarcini mari

Gratarele metalice produse de MEA Metal Applications se utilizeaza de multa vreme pe post de rafturi si si-au demonstrat cu succes eficacitatea si utilitatea si in acest domeniu datorita urmatoarelor avantaje:

  • Rezistenta la sarcini sporite, adecvat pentru sarcini punctiforme cat si pentru sarcini uniform repartizate (fiecare gratar rezista la sarcini de pana la 750 kg)
  • Protectie anticoroziva de durata pentru ca sunt zincate termic prin imersie totala in baia de zinc
  • Montare usoara si rapida: are implicit protectie impotriva deplasarii(caderii) si nu are nevoie de fixare suplimentara
  • Transparenta: se poate vedea prin gratar
  • Potrivit si indicat pentru utilizarea sprinklerelor in caz de incendiu: apa se scurge prin gratare de sus pana jos. Sectiunea fluxului liber permisiv (fluxul de aer, apa si lumina) prin gratare este de pana la 90 %

MEA ofera solutia potrivita pentru necesitatile spatiilor industriale si de depozitare

Dimensionarea gratarelor tip MEA pentru Regale, facute cu vincluri la 90° sau cu siguranta impotriva deplasarii se face in functie de adancimea regalului si de sarcina nominala pe care acesta trebuie sa il suporte. Marimea si grosimea elementelor portante precum si marimea ochiurilor gratarelor MEA sunt proiectate intr-o maniera optimala si eficienta asa incat sa satisfaca toti parametrii ceruti de client.

Solicita o oferta personalizata pentru gratarele metalice MEA prin ARHISPEC!

Raft modular tip MEA pentru Regale – inovativa „categorie usoara”

Rafturile modulare tip MEA sunt singurele rafturi cu certificatul TUV SUD si sunt ideale si pentru Picking. Probleme de stabilitate neprevazute sunt excluse. In afara de rafturile modulare tip MEA prezentate aici mai avem bineinteles si o intreaga paleta de alte marimi in cadrul programului nostru standard. Desigur putem sa producem si marimi atipice pentru cerintele speciale ale clientilor nostri.

Gratar modular tip MEA pentru Regale – robustul „omnipotent”

Avantajul deosebit al gratarelor modulare tip MEA pentru Regale consta in amplasarea lor in stil modular. Fiecare gratar modular cu latimea de pana la 890 mm rezista la o sarcina nominala de 750 Kg (verificat si testat). Astfel, sarcina totala posibila pentru o celula de regal rezulta din numarul de gratare modulare MEA.

Gratar modular tip MEA pentru Regale cu vinclu de 90° (aripioare)
Toate barele portante sunt sudate ferm de vincluri


Gratar modular tip MEA pentru Regale cu siguranta impotriva deplasarii (caderii)
Doua din bordurarile sudate ale gratarului sunt prelungite in jos.
Related Articles

Back to top button