Antrepriză construcții industrialeFurnizoriStructuri metalice și prefabricate

SSAB-AG: 30 de ani de activitate

Suntem o firmă de construcții ce are ca domeniu de activitate asigurarea antreprizei generale pentru proiecte de investiții de mare anvergură în domenii diverse (logistic, industrial, retail). Societatea deține capacități de producție structuri metalice și prefabricate din beton, oferind servicii de proiectare și executare a lucrărilor de construcții montaj a halelor industriale.

Din punct de vedere geografic, compania, prin diverse parteneriate a operat și operează pe tot teritoriul României cele mai multe lucrări fiind realizate în: Bacău, București, Constanța, Brașov, Galați, Baia Mare, Neamț, Brăila, Iași, Suceava, Vrancea. Împreună cu parteneri europeni am operat de asemenea lucrări, de mai mici dimensiuni, în Germania, Franța, Norvegia, Elveția.

Ce tipuri de servicii oferă compania?

SSAB-AG oferă servicii de antrepriză generală în domeniul construcțiilor, producție structuri metalice și elemente prefabricate din beton armat și precomprimat.

Proiecte realizate

  • Hangar de mentenanță aeronave civile aeroport Iași. Deschiderea de 83 m, realizată fără stâlpi intermediari, este cea mai mare de până acum pentru o construcție de acest tip. Suprafața desfășurată împreună cu anexa tehnică este de 8335 mp.
  • Hală trimodală de transport mărfuri, cu acces fluvial, feroviar și rutier, ILR Logistică Giurgiu. Dimensiuni maxime ale construcției la teren: 40,00 m x 207,50 m; suprafața construită: 8370,55 mp; înălțimea la coamă: 15,90 m/16,60 (luminator); volumul general construit: 124715,38 mc.
  • Damen Shipyard Galați – șantier naval cu o magazie piese și închideri perimetrale la două hale, depozit cu panouri tip sandwich în suprafață totală de 8000 mp. Dimensiuni hală: 121 x 60 x 43,5 m (L x l x h), anexe: 121 x 12 x 10 m (L x l x h).
Consultă website-ul SSAB-AG pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companieiRelated Articles

Back to top button