FurnizoriStructuri metalice și prefabricate

ROMCONSTRUCT AG Buzau – The partner you’re looking for!

Romconstruct AG este o societate cu capital integral privat, cu sediul în Buzău, amplasat la 114 km nord-est de Bucureşti şi la 250 km faţă de portul Constanţa de la Marea Neagră. Deţinem o bază proprie de producţie structuri metalice și panouri termoizolante care se întinde pe o suprafaţă de 120.000 mp, din care 25.000 mp sunt hale industriale dotate cu poduri rulante şi echipamente pentru fabricarea structurilor metalice complexe și linie de producție panouri termoizolante complet automatizată aliniată ultimelor dezvoltări în domeniu.

Compania noastră deţine personal cu înaltă calificare şi este autorizată să execute lucrări de fabricaţie şi montaj industrial.

Ce tipuri de servicii oferă compania?

Proiectare, optimizare proiecte, uzinare structuri metalice, producție panouri termoizolante, stație de betoane, montaj structuri și anvelopare, antrepriză generală.

Compania este structurată astfel:
Departament proiectare
Departament producție structuri metalice
Departament producție panouri termoizolante

Consultă website-urile Romconstruct AG sau Panouri Polar pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Dorim să ieșim în evidență pe piața producătorilor români de materiale de construcții cu cele mai competitive prețuri, punând în aplicare ideea că: „Produsul românesc reprezintă un simbol al calității, la prețuri avantajoase”.

Activitatea companiei în imagini

Solicită mai multe informații despre companie folosind formularul de mai jos sau consultă catalogul de servicii oferite de Romconstruct AGRelated Articles

Back to top button