Ghiduri și Sfaturi

Testări nedistructive ale acoperișurilor de terasă: economie și eficiență

În contextul actual, pandemia ne îndeamnă să acordăm o atenție sporită la tot ce înseamnă resurse financiare și gestionare acestora. Cu siguranță, în cazul investițiilor mari, un astfel de proces este mult mai atent realizat, având în vedere faptul că și costurile de întreținere sunt mult mai semnificative. Flat Roof Service, deținătorii singurei metode de testare a etanșietății acoperișurilor de terasă de mari dimensiuni, vă pune la dispoziție tehnologii de ultimă generație care vă asigură lucrarea și vă ferește de infiltrații ulterioare.

Indiferent că ne uităm la situația din țară sau la cea existentă la nivel global, cuvântul de bază este „adaptare”. Încercăm zilnic să ne adaptăm la tot ceea ce se întâmplă și să fim pregătiți să răspundem noilor provocări. Economia din întreaga lume are de suferit în prezent și odată cu ea toate industriile active. Din acest motiv, soluția unei testări nedistructive a acoperișului, este cea mai potrivita pentru a evita costuri ridicate de reparatii si de imagine viitoare.

Avantajele financiare ale unei testări nedistructive

Se apropie sezonul rece și, odată cu el și o serie de situații problematice. Una din cele mai costisitoare pentru această perioadă în industria construcțiilor este cauzată de infiltrațiile de apă prin fisurile din acoperiș. În mod cert, aceste costuri se resimt mult mai puternic pe măsură ce crește și amploarea construcției în sine.

Specialiștii de la Flat Roof Service sunt pregătiți să pună tehnologia si experienta la treaba, în folosul beneficiarilor. Folosind resurse de ultimă generație, procesul de verificare și protecție a membranelor de acoperis terasă devine mai puțin costisitor.

Un simplu test nedistructiv de identificare infiltratii vă poate scuti de costuri majore precum:

  • Reparații ulterioare la întreg acoperișul
  • Înlocuirea întregului acoperiș cauzată de deteriorarea în timp a acestuia
  • Daunele cauzate de infiltrațiile neidentificate la timp

Desigur, reparațiile și mentenanța sunt extrem de importante și trebuie avute în calcul de orice beneficiar, însă prevenirea acestor costuri este cu siguranta mult mai benefica. Specialiștii Flat Roof Service sunt pregătiți să vă ofere o gamă completă de servicii, de la detecție și testare până la analiză, consultanță și reparații imediate. Mai multe detalii puteți solicita prin completarea formularului de mai jos.
Related Articles

Back to top button