InfoHaleStiri

Top 3 proiecte industriale în căutare de oferte

Chiar dacă restricțiile impuse în pandemie au fost nefavorabile pentru activitatea pe șantiere, domeniul industrial a reușit să înregistreze creșteri în 2020. Așadar, cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere – VICTA.ro, au fost
monitorizate 4351 de investiții industriale, cu 6,2% mai multe decât în anul precedent (4097). Dinamica acestui segment continuă și în 2021 și chiar dă semnale de creștere. Iată 3 proiecte de interes în căutare de oferte pentru servicii sau produse:

  • Hală depozitare logistică și servicii P+1E WDP Industrial Park Timișoara II – Beneficiarul a precizat faptul că se dorește încheierea unor contracte cu societăți specializate în lucrări de structură din beton monolit, rețele edilitare, închideri fațade cu panouri sandwich, acoperișuri din tablă cutată, termoizolații din saltele vată minerală la acoperișuri, hidroizolații cu membrană PVC, pardoseli industriale și platforme rutiere, marcaje rutiere și semnalistică. Proiectul se întinde pe o suprafață de 5000 mp, iar valoarea investiției atinge suma estimată de 6 milioane RON.
  • Fabrică producție doze de aluminiu, județul Bihor – Proiectul se întinde pe o suprafață de 15.000 mp, iar valoarea investiției atinge suma estimată de 18 milioane RON. Beneficiarul menționează că este interesat de portofolii de lucrări în vederea găsirii unui colaborator pentru servicii de antrepriză cu materiale de construcții aferente.
  • Centru logistic LIDL, județ Ilfov – Antreprenorul general menționează că este interesat de servicii de subantrepriză lucrări de finisaje/amenajări/lucrări de arhitectură. Proiectul se întinde pe o suprafață de 56.000 mp, iar valoarea estimată a investiției este de 67 milioane RON.

Descarcă GRATUIT prin completarea formularului de mai jos ANALIZA PIEȚEI DE UȘI INDUSTRIALE din ultimele 12 luni și află mai multe informații relevante despre ce s-a întâmplat cu domeniul industrial în ultimul an.
Related Articles

Back to top button