Proiecte și șantiere

Top 3 șantiere industriale cu cereri de ofertă în luna mai

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în luna mai au fost identificate 106 proiecte industriale care prezintă cereri de ofertă. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de peste 250 mii mp, iar investițiile se ridică la suma estimată de 385,77 milioane RON.

Cele mai multe investiții au fost identificate în județele Brașov și Bihor, fiecare cu 9 proiecte monitorizate în luna mai.

Iată top 3 proiecte în căutare de oferte:

  • Centru logistic LIDL, Ilfov. Proiectul ocupă o suprafață de 56.000 mp și se află în stadiul de construcție. Antreprenorul general menționează că este interesat de oferte pentru servicii de subantrepriză pardoseli.
  • Infrastructură bază aeriană – zonă operațională – Ob. 8 – Hangar pentru mentenanță – Rest de executat, Ialomița. Beneficiarul menționează că este interesat de oferte pentru servicii de antrepriză. Proiectul se întinde pe o suprafață de 15.000 mp și presupune o investiție estimată la 40 milioane RON.
  • Hală depozitare și spații birouri P+Mez și parking suprateran cu 106 locuri, Timiș. Șantierul se întinde pe 13.596 mp, iar valoarea estimată a investiției atinge 16,32 milioane RON. Proiectul prezintă cerere pentru subantrepriză instalații electrice.
Related Articles

Back to top button