Ghiduri și Sfaturi

Top 5 avantaje ale rezervoarelor metalice cilindrice

Rezervoarele metalice cilindrice sunt produse din otel galvanizat, otel inoxidabil, otel vitrificat (otel fuzionat cu sticla) sau aluminiu. Gama materialelor folosite ofera clientilor solutii optime privind costurile si optiuni specifice fiecarui proiect din sectoarele dedicate: apa potabila, protectie impotriva incendiilor si irigatii.

rezervor-cilindric-4

Specialistii GENMOD ne prezinta avantajele rezervoarelor metalice bulonate, cilindrice. Iata care sunt acestea:

1. Realizand rezervoarele din panouri metalice prinse cu suruburi, se elimina costurile mari necesare sudurii si supradimensionarea fundatiei din beton.

2. Ultima tehnologie de montaj consta in folosirea cricurilor hidraulice – permitand astfel rezervoarelor sa fie montate in cateva zile cu o echipa mica de oameni.

3. Aceasta tehnologie de montaj reduce riscurile de siguranta in munca, inlaturand lucrul la inaltime.

4. Kit-urile rezervoarelor cilindrice sunt impachetate pe paleti pentru a creea o capacitate cubica minima si a reduce costurile de transport.

5. Rezervoarele cu membrana pot fi relocate si marite usor si cu costuri minime.

Compania GENMOD SERV are ca obiect principal de activitate productia de rezervoare pentru stocarea apei si servicii de intretinere si reparatii pentru componentele oricarui sistem de alimentare cu apa potabila sau de stingerea incendiilor. Echipa noastra are o experienta de peste 6 ani in domeniul rezervoarelor de apa. Participand la peste 350 de proiecte de specialitate, expertiza acumulata de echipa face ca aceasta sa poata raspunde prompt la toate exigentele clientilor.

rezervor cilindric

Serviciile oferite de compania noastra cuprind:

  • servicii de mentenanta & service rezervoare
  • hidroizolare rezervoare, servicii in domeniul PSI
  • servicii de mentenanta & service grupuri electrogene
  • consultanta pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice si achizitii rezervoare

Daca doriti mai multe informatii sau specificatii tehnice despre rezervoarele furnizate de GENMOD, va invitam sa completati formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button