Analize de piață

Top 5 proiectanți de spații industriale în ultimele 6 luni

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 6 luni au fost identificate 885 firme de arhitectură care au executat proiecte industriale la nivel național. În funcție de numărul de proiecte monitorizate, cele mai active companii sunt:

  • ENGINEERING DIVISION. Cu un total de 13 proiecte industriale identificate în ultimele 6 luni, ENGINEERING DIVISION ocupă prima poziție în clasament. Conform VICTA.ro, 85% din activitatea firmei este îndreptată în domeniul industrial. Un proiect important finalizat este Unitate de procesare și dotare cu utilaje agricole, din Călărași.
  • GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM. Compania ocupă următoarea poziție, cu un total de 11 proiecte industriale monitorizate în ultimele 6 luni. Cifra de afaceri a firmei a atins 2.412.090 RON în 2020 și a finalizat, printre altele, o Fabrică combustibili solizi P în Tulcea. GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM și-a îndreptat 66% din activitate în domeniul industrial.
  • CONTEMPORAN PROIECT. Cu un total de 10 proiecte industriale monitorizate în ultimele 6 luni și o cifră de afaceri de 1.176.237 RON în 2020, compania ocupă a treia poziție în clasament. Potrivit VICTA.ro, CONTEMPORAN PROIECT și-a îndreptat 64% din activitate în domeniul industrial. Compania a fost proiectant pentru Ferma creștere de pui 2 hale a câte 29.000 capete din Bihor, care în prezent se află în stadiul de construcție.
  • POLIART. Următoarea poziție este ocupată de POLIART, cu un total de 9 proiecte industriale și o cifră de afaceri de 3.234.383 RON în 2020. Conform VICTA.ro, 11% din activitatea companiei a fost îndreptată către domeniul industrial. Printre altele, compania a proiectat Hala depozitare P la plantație afini, stație de pompare S și lucrări rețea apă din Bihor.
  • COFIDO. Compania ocupă poziția 5 în clasament, înregistrând 8 proiecte industriale în ultimele 6 luni. Conform VICTA.ro, COFIDO și-a îndreptat 18% din activitate în domeniul industrial. Compania a proiectat Hala producție P, clădire birouri P+1E din Bihor, proiect aflat acum în cosntrucție.Related Articles

Back to top button