Analize de piață

Top 5 șantiere industriale de ofertat în 2022

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost identificate 83 proiecte industriale în căutare de oferte. În topul județelor cu cele mai multe astfel de proiecte se poziționează Bihor, cu un total de 8 investiții.

Top 5 proiecte în căutare de oferte
  • Parc industrial, Iași, 250.000 mp. Proiectul prezintă cerere pentru servicii de proiectare tehnică fără PUZ.
  • Complex de îngrășare a suinelor și ovinelor: 4 hale și abator de sacrificare, amenajari exterioare, Constanța, 8600 mp. Proiectul prezintă cerere pentru oțel-beton, beton, cofraje, structură metalică, anvelopantă panouri sandwich termoizolante, instalații electrice, uși secționale, pardoseală cu plasă și strat de uzură din plastic, echipamente și instalații tehnologice.
  • Hală industrială de producție detergenți și alte produse de curățenie, spații administrative, Ilfov, 8210 mp. Proiectul prezintă cerere pentru servicii de antrepriză generală cu materiale de construcții aferente investiției.
  • Două hale depozitare, Suceava, 7284 mp. Proiectul prezintă cerere pentru panouri sandwich de perete (8 cm) și acoperis (10 cm), de culoare gri antracit.
  • Decolmatare, amenajare lac D+P+M, P, unitate procesare a peștelui, și restaurant pescăresc cu facilități de agrement și pescuit sportiv, Dolj, 6513 mp. Proiectul prezintă cerere servicii de antrepriză generală.
Related Articles

Back to top button