Proiecte și șantiere

Top 5 șantiere industriale de ofertat

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost identificate 122 proiecte industriale în căutare de oferte. Cele mai multe astfel de investiții provin din Cluj, județ ce a cumulat un total de 11 proiecte. Următoarea poziție este ocupată de Bihor, cu 9 proiecte.

Iată top 5 proiecte care prezintă cereri de oferte:

  • Modernizare 33 hale de creștere pui, Olt. Proiectul ocupă o suprafață de 43.000 mp și prezintă cerere pentru servicii de antrepriză generală și materiale de construcție.
  • Modernizare 27 hale creștere pui, Olt. Acest proiecte se întinde pe o suprafață de 32.650 mp și este în căutare de oferte pentru servicii de antrepriză generală și materiale de construcție.
  • Modernizare fermă reproducție suine, Dâmbovița. Și acest proiect prezintă cerere pentru servicii de antrepriză generală și materiale de construcție. Ferma ocupă o suprafață de 32.200 mp.
  • Ferma Trancu Balaciu – 5 hale crestere pui P, Ialomița. Șantierul se întinde pe 14.604 mp și se află în stadiul de construcție. Beneficiarul menționează că este interesat de oferte pentru anvelopantă panouri sandwich și uși secționale.
  • Fermă reproducție suine: 5 hale industriale și FNC pentru prepararea furajelor, Botoșani. Proiectul prezintă cerere pentru panouri sandwich special tratate în vederea edificării fermelor de animale. Șantierul se întinde pe 7.896 mp
Related Articles

Back to top button