Proiecte și șantiere

Uși secționale industriale și panouri sandwich solicitate la o nouă hală din Maramureș

Proiectul se întinde pe o suprafață de 184 mp și presupune construcția unei hale cu spații de birouri, P+1Ep. Beneficiarul menționează că este interesat de oferte pentru panouri sandwich de tavane, 5 cm grosime, cu mai multe cute; panouri sandwich perimetrale, de 7/8 grosime; 2 uși secționale industriale (prezentare produs în varianta cu acționare automată și clasică), montaj uși secționale.

Mai mult, în ultima lună au fost monitorizate 498 proiecte industriale la nivel național. În total, șantierele se întind pe o suprafață de 2 milioane mp, iar valoarea investiției atinge suma estimată de 3,69 miliarde RON. În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se află Bihor, cu un total de 72 proiecte. La o distanță semnificativă, a doua poziție este ocupată de Ilfov cu 38 proiecte.

În materie de subdomenii, cele mai multe proiecte sunt spații și parcuri logistice (269). De asemenea, au fost identificate și 152 unități de producție, 73 spălătorii auto, 57 proiecte de zoo/bio tehnie și 45 ateliere de reciclare.

Related Articles

Back to top button