Stiri

Worktools – Eficiență prin tehnică

Compania Metatools este un furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor, cu un parcurs de peste 22 de ani de succes, performanță și dezvoltare continuă. Într-o lume a vitezei, calitatea informației este tot mai importantă, astfel că îți oferă detalii complete despre produsele și serviciile puse la dispoziție.

„Deoarece ne dorim să fim partenerii principali în orice proiect al clienților noștri, am lansat un nou concept care să fie la îndemâna oricui și să ofere soluții diverse: Revista Worktools – Eficiență prin tehnică (by Metatools Group).

Pentru experiența unei reviste online, aceesează link-ul: http://bit.ly/38ZMlAu

Primul număr al revistei este valabil în perioada 15 Martie – 31 Mai 2020.

În cadrul acesteia, gama de produse este complexă, pentru a răspunde nevoilor clienților direcți și cerințelor pieței. Pentru că a venit primăvara și cu siguranță aveți proiecte multe, specialiștii vă pun la dispozitie o gamă variată de produse prin intermediul revistei – Worktools by Metatools Group – în care au inclus următoarele categorii:

 1. Scule electrice
 2. Unelte de mână
 3. Scule de grădină
 4. Compresoare și scule pneumatice
 5. Generatoare
 6. Aparate de sudură
 7. Echipamente electrice
 8. Aparate de spalat cu presiune si aspiratoare
 9. Echipamente protecția muncii
 10. Mică mecanizare
 11. Discuri și accesorii

Pentru mai multe informații sau plasarea comenzilor finale puteți să utilizați datele de aici: https://www.metatools.ro/contact
Related Articles

Back to top button