Ghiduri și Sfaturi

4 motive pentru care usile sectionale industriale Hormann sunt alegerea perfecta pentru hala dvs.!

Ușile industriale secționale de la Hormann, producător european lider în domeniul uşilor, porţilor, tocurilor şi dispozitivelor de antrenare pot fi comandate la noi în țară de la Doormatic Service – dealer autorizat Hormann. Doormatic Service furnizează soluții atat pentru segmentul industrial cât și segmentului rezidențial. În acest articol dorim să vă prezentăm multiplele beneficii oferite de ușile secționale industriale marca Hormann.

Obţineţi informaţii suplimentare despre usile industriale secționale Hörmann din acest catalog!

Uşi secţionale industriale – Programul pentru uşi secţionale într-o diversitate unică

Uşile secţionale se deschid pe verticală şi crează prin aceasta spaţiu înaintea şi în spatele uşii. Elementele uşii sunt situate paralel cu plafonul, deasupra deschiderii sau, în funcţie de orientarea acoperişului. Uşile secţionale din oţel ale seriei constructive 50, cele în combinaţie oţel-aluminiu, sau cele din aluminiu conving printr-o diversitate unică a programului, un design de vârf şi o siguranţă certificată. Uşile secţionale Compact prind fiecare panou în parte în zig-zag chiar în spatele buiandrugului. Adâncimea mică de pătrundere este deosebit de avantajoasă în cazul halelor cu luminatoare, a acoperişurilor şi faţadelor din sticlă.

Ușile secţionale industriale marca Hörmann sunt alegerea perfectă din cel puțin 4 motive:
1. Claritate perfectă de lungă durată – rezistenţă deosebită împotriva zgârierilor

Uşile cu vitrare DURATEC din material plastic sunt supuse unor solicitări puternice, într-un mediu industrial agresiv şi cu toate acestea îşi păstrează transparenţa pe o perioadă îndelungată. Un finisaj special de suprafaţă de calitatea farurilor de maşină protejează geamul împotriva zgârierilor şi a urmelor de curăţare.

Obţineţi vitrarea DURATEC® în mod standard, fără adaos de preţ, la toate uşile secţionale cu vitrări din material plastic transparent – şi acest lucru numai la Hörmann.

2. Izolare termică eficientă

Halele încălzite necesită uşi secţionale industriale bine izolate. Uşile secţionale industriale marca Hörmann se furnizează opţional cu un racord la toc ThermoFrame cu scopul unei separări termice între şine şi zidărie. În plus, garniturile de etanşare protejează uşa pe ambele părţi laterale, o etanşare dublă protejează buiandrugul contra pierderilor termice. Coeficientul de transfer termic este mai bun cu până la 21 %.

3. Soluţii practice – Uşă pietonală înglobată fără prag

Pentru a permite o trecere uşoară a persoanelor, uşa pietonală înglobată are un prag extraplat, confecţionat din oţel inox. La uşile cu lăţime de 5510 mm, pragul are o înălţime de numai 10 mm în centru şi de 5 mm pe margini. Datorită acestui fapt riscul de împiedicare este redus considerabil, în timp ce trecerea roţilor este simplificată. În anumite condiţii puteţi utiliza uşile pietonale înglobate fără prag pentru ieşiri de urgenţă şi construcţii fără bariere.

4. Supravegherea uşii fără contact – Barieră luminoasă exterioară fără preţ suplimentar

Toate uşile secţionale Hörmann cu acţionare electrică au ca echipare standard un sistem de siguranţă a cantului inferior cu optosenzori cu autosupraveghere. Puteţi alege fără preţ suplimentar şi bariera luminoasă exterioară VL 1 pentru o supraveghere fără contact a cantului inferior. Opţional primiţi şi grila de fotocelule HLG integrată în toc. Aceste soluţii vă oferă o siguranţă sporită, o deplasare mai rapidă a uşii şi cheltuieli de verificare şi de întreţinere mai reduse.

Doormatic Service – dealer autorizat Hormann în România furnizează pentru domeniul industrial  soluții complete de la uși secționale, rampe de egalizare, burdufuri etanșare, uși cu deschidere rapidă, uși tip rulou, până la uși metalice multifuncționale, uși rezistente la foc, batante sau glisante.

Solicitați mai multe detalii sau o ofertă de preț completând formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button