Ghiduri și Sfaturi

Doriti sa va optimizati procesele de productie sau aveti in plan schimbarea stivuitoarelor vechi? Electrizati-va afacerea cu STILL!

Vara aceasta, STILL vă propune o ofertă unică!

Doriti să vă optimizați procesele de logistică? Aveti în plan schimbarea stivuitoarelor vechi din dotare? În acest caz STILL are o ofertă unică pentru dumneavoastră – bonusuri speciale la achiziția sau încheierea unui un contract de închiriere pe termen lung pentru un nou stivuitor electric STILL.

Oferta electrizantă Still include:

  • GRATIS primele 6 luni de chirie pe termen lung
  • GRATIS primele 6 luni full service
  • 1500 Euro bonus special suplimentar faţă de valoarea reală a stivuitorului dumneavoastră vechi

În plus, dumneavoastră beneficiaţi de utilaje de ultima generatie inteligente si eficiente, sistem de actionare nepoluant costuri cu energia si de intretinere semnificativ mai mici,eficienta si responsabilitate fata de mediu, cresterea performantei tehnologia moderna Li-Ion.

Începând din anul 2009, cererea de stivuitoare electrice a fost în continuă creştere în Uniunea Europeană, în detrimentul stivuitoarelor diesel, acest trend ascendent fiind determinat de factori precum cheltuielile cu energia și cu întreținerea, prețurile în continuă creștere ale petrolului şi combustibililor, precum şi costul general al vehiculului.

Descoperiți oferta electrizantă STILL!
Related Articles

Back to top button