Ghiduri și Sfaturi

5 modalități prin care puteți face parcarea unei hale industriale mai sigură

Indiferent de dimensiunea halei dumneavoastră, aveți aproape sigur o parcare considerabilă și o zonă de debarcare. La fel cum faceți tot posibilul pentru a vă menține interiorul clădirii sigur, trebuie să acordați exteriorului același nivel de atenție. La urma urmei, o zonă pavată care este în stare proastă este periculoasă atât pentru vehicule, echipamente, cât și pentru pietoni.

Din fericire, întreținerea parcărilor este oarecum ușor de manevrat în mod continuu, cu o mică doză de vigilență. Iată 5 sfaturi pentru menținerea parcărilor sigure:

Inspecție vizuală

Cel mai adesea, problemele care pot apărea pentru orice suprafață pavată sunt ușor de observat- tot ce trebuie să faceți este să faceți o inspecție a parcării atunci când este goală. Procedând astfel, ar trebui să puteți identifica cu ușurință zonele în care trebuie să reparați sau să remediați complet daunele cauzate de condițiile meteorologice sau de uzură.

Goliți canalele de scurgere

De-a lungul timpului, apa, noroiul, zăpada și gheața pot avea un efect real asupra pavajului, deci este important să vă asigurați că toate canalele de scurgere sunt funcționale. Prea des, acestea sunt blocate de resturi, gunoi sau frunzele căzute. Trebuie să vă asigurați că acestea sunt eliminate, iar canalele pot face față indiferent de condițiile meteorologice.

Nu lăsați să se estompeze marcajele

Este extrem de important ca toată lumea să știe unde ar trebui să parcheze, să meargă sau să conducă. Cu toate acestea, există unele zone în care pietonii pot fi deosebit de neatenți sau în care parcarea va bloca accesul ușor la un spațiu de încărcare pentru vehiculele mari. Asigurarea faptului că liniile parcării sunt întotdeauna vizibile – cu un program regulat de revopsire – este o modalitate excelentă de a evita confuzia și pericolul.

 Abordarea timpurie a problemelor

Din păcate, atunci când pavajul se deteriorează, o mică problemă se poate transforma uneori într-o mare problemă peste noapte.Crăpăturile mici se pot transforma în gropi, ceea ce reprezintă un pericol atât pentru vehicule, cât și pentru pietoni. Ca atare, dacă observați o problemă care trebuie rezolvată, rezolvați-o cât mai curând posibil.

Curățenie

Atunci când o se acumulează multe resturi pe trotuare, probabil acestea nu vor provoca daune reale. Totuși, acestea pot fi o problemă de siguranță. Dacă frunzele sau gunoiul acoperă gropi sau obiecte ascuțite, riscul de răniri și accidente va crește probabil mai mult decât v-ați putea aștepta. Dar, dacă vă obișnuiți să măturați întrega parcare cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână, riscul este redus aproape la zero.

Related Articles

Back to top button