Ghiduri și Sfaturi

5 probleme pe care le rezolvi rapid si usor cu ajutorul pardoselii flotante de la PERPETUUM

Pardoseala tehnica/ flotanta este cea mai eficienta solutie folosita de arhitecti in proiectele lor, in special pentru cladirile de birouri. Aceasta are nenumarate avantaje in detrimentul unei pardoseli clasice, cele mai importante fiind urmatoarele:

1.Aspect: cabluri pe podea, pe pereti, pe langa plinte sau care atarna din tavan.Toate acestea dau senzatia de spatiu aglomerat si neordonat. Pardoselile flotante elmina total aceasta problema,toate instalatiile fiind ascunse intre placa de beton si panourile pardoselii.

2.Functionalitate: daca apare o problema la una din tevile sau la unul din cablurile aflate in sapa de beton, ca sa puteti remedia problema trebuie sparta sapa de beton. Acest lucru inseamna praf, murdarie si oprirea activitatii in spatiul respectiv pentru o perioada mai indelungata (dupa remediere trebuie turnata din nou sapa in zona respectiva, iar aceasta trebuie sa se usuce inainte sa fie acoperita cu un finisaj).In situatia in care aveti pardoseala flotanta, accesul la zona care necesita remedieri este extrem de facil.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ridicati 2-3 panouri in zona cu probleme, pe care le reasezati foarte usor inapoi.

pt3

3.Flexibilitate: in situatia in care trebuie sa reamenajati un spatiu, sau chiar sa ii schimbati destinatia, refacerea instalatiilor este o mare bataie de cap. Folosind pardoseala flotanta, acest lucru devine extrem de facil. Ridicarea panourilor de pardoseala flotanta si reasezarea lor dupa ce s-au refacut instalatiile se face rapid si nu necesita opregatire specializata.

pt4

4.Cost eficient: orice interventie ulterioara la o pardoseala de beton este costisitoare, fie ca trebuie facute remedieri la instalatii, fie ca trebuie inlocuit finisajul pardoselii. Avand padoseala flotanta aceste operatiuni sunt mult mai rapide si ca urmare au si un cost mai scazut.(de exemplu se pot inlocui doar panourile defecte extrem de facil, fara a afecta activitatea din spatiu).

pt2

5.Timp: la fiecare santier cu totii avem aceeasi problema: lipsa timpului. Deadline-urile sunt din ce in ce mai stricte si mai greu de respectat. De accea inlocuirea unei sape pe baza de ciment sau ipsos, a carei uscare poate dura chiar si 30 zile,cu padoseala flotanta care se instaleaza rapid, si este utilizabila imediat, este de mare ajutor atunci cand suntem presati de timp.

Proiecte Perpetuum realizate cu acest produs:

perpetuum
Related Articles

Back to top button