Ghiduri și Sfaturi

Alege cele mai durabile profile si sisteme de fixare cu 21 de ani garantie!

Cum să obții cea mai bună protecție impotriva coroziunii cu sistemul de profile şi fixare, care are 21 de ani de garanție?

Ultra Cover XP este o tehnologie de acoperire chimică pentru cea mai bună protecție împotriva coroziunii, care rezistă peste 1.000 de ore în camera de sare, în conformitate cu PN-EN ISO 9227:2012.

Acoperirea este destinată categoriilor normale de corozivitate de la C1 la C4, în conformitate cu PN-EN 12500.

Ce înseamnă gama Ultra Cover XP? Rezistenţă pentru cel puțin 1.000 de ore într-o cameră de sare!

Acest lucru este definit printr-o metodă de testare care testează cât timp componenţa stratului de protectie va rezista în condiții extrem de agresive. Produsele de testare sunt plasate într-o camera de testare în care se menține o temperatură ridicată fixă și unde se află soluție de clorură de sodium pulverizată, formând o ceață densă de sare și astfel condiții foarte corozive si agresive. Numărul de ore determină calitatea protecției la coroziune.

Suprafața Ultra Cover XP este inclusă în grupul de acoperire cu fulgi de zinc. Acum 20 de ani, o astfel de soluție si tehnologie era încă în primele etape ale dezvoltării. Formarea unui astfel de grup de acoperiri a rezultat din creșterea solicitărilor pentru rezistență înaltă la coroziune în comparație cu rezistența obisnuita a zincării galvanice și pentru a obține alte proprietăți, cu importanţă deosebită pentru dispozitivele de fixare mai mici. Aceste acoperiri conțin în principal fulgi de zinc și aluminiu.

Este important ca zincul sa aibe forma de fulgi, şi nu de pulbere sau praf, deoarece fulgii, în combinație cu buna aplicare, uscarea și întărirea, permit obținerea unei suprafețe de acoperire densă și strânsă, cu fulgi parareli de zinc, fulgi care sporesc semnificativ proprietățile de protectie a stratului de acoperire.

Ultra Cover XP și dispozitive de fixare
Suprafața Ultra Cover XP are o grosime de 5-12 micrometri, ceea ce o face ideală pentru acoperirea elementelor de fixare și spre deosebire de zincarea la cald a filetelor, nu necesită calibrare adiţională. Rezistența acestui înveliș nu se datorează grosimii lui, ceea ce il face ideal pentru piesele filetate.
Related Articles

Back to top button