Analize de piață

Analiză: Cererea de talouri electrice în domeniul industrial

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2021 au fost identificate 2452 proiecte industriale la care se estimează necesar de tablouri electrice. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 7,57 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 12,80 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (222 proiecte) și Ilfov (159 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe investiții industriale la care se estimează necesar de tablouri electrice sunt spații de depozitare (1247 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 690 spații de producție, 375 spălătorii auto, 239 proiecte de zoo/bio tehnie și 295 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

87% dintre proiectele industriale analizate în 2021 au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 2136 investiții private, 33 publice și 286 cu finanțare public-privată.

Domeniul industrial: pe ce șantiere se lucrează?

În 2021 au fost identificate 429 proiecte industriale în construcție. Iată pe ce șantiere se lucrează în prezent:

  • Centru regional: 2 hale depozitare și extindere – Hub Fan Courier, Cluj
victa.ro
  • Hală depozitare materiale de construcții, Argeș
  • Depozit și birouri, Brașov
victa.ro
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 522 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale la nivel național. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (6 lucrări), CONTEMPORAN PROIECT (6 proiecte) și POLIART (6 proiecte).

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

302 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt SAGEX CONSTRUCT (5 proiecte) și WINCON (4 proiecte).
Related Articles

Back to top button