Analize de piață

Analiză: Evoluția domeniului industrial în luna aprilie

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, de la începutul lunii aprilie și până în prezent au fost monitorizate 514 proiecte industriale. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 1,36 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 2,42 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de proiecte se află Ilfov (41) și Bihor (32). Iată cum arată situația pentru toate județele:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe proiecte industriale sunt spații de depozitare (281). De asemenea, au fost identificate și 162 spații de producție, 25 spălătorii auto, 68 proiecte de zoo/bio tehnie și 60 ateliere de reciclare.

Top 3 proiecte în fucție de suprafață
  • Parc logistic Eli Park 3, Ilfov, 72.000 mp
  • Ansamblu logistic – depozit regional Penny Market – Penny Filiasi Logistic Center, Dolj, 61.800 mp
  • Magazin de jucării și centru logistic Sp+P+2E, Dolj, 52.451 mp
Domeniul industrial: Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 537 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări din domeniul industrial. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (10 lucrări), CONTEMPORAN PROIECT (7 lucrări), POLIART (6 lucrări) și GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM (6 lucrări).

Domeniul industrial: Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

305 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt WINCON (5 proiecte), SAGEX CONSTRUCT (5 proiecte) și BAUELEMENTE (4 proiecte).

Related Articles

Back to top button