Analize de piață

Analiză: Evoluția segmentului de uși industriale în ultimele 3 luni

Potrivit datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost identificate 1152 proiecte industriale la care se estimează necesar de uși secționale. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 2,39 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 3,90 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (98 proiecte) și Ilfov (72 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe investiții industriale la care se estimează necesar de uși secționale sunt spații de depozitare (617 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 307 spații de producție, 110 spălătorii auto, 93 proiecte de zoo/bio tehnie și 172 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Peste 90% dintre proiectele industriale analizate în ultimele 3 luni au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 1047 investiții private, 8 publice și 97 cu finanțare public-privată.

Domeniul industrial: pe ce șantiere se lucrează?

În ultimele 3 luni au fost identificate 314 proiecte industriale în construcție. Iată pe ce șantiere se lucrează în prezent:

  • Hală producție și depozitare geamuri termopan – prelucrare și fasonare sticlă plată și laminată, Hunedoara
  • Ferma de bovine (tăurași) – 750 de capete, Covasna
  • Centru de procesare: hală de procesare și depozitare, hală garare utilaje, Bihor
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 549 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale la nivel național. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (7 proiecte), CONTEMPORAN PROIECT (6 proiecte), POLIART (5 proiecte), R & T BIROU DE ARHITECTURA (5 proiecte), GAMA PROJECT INVESTMENT (5 proiecte) și ARHABITAT 2015 (5 proiecte).

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

330 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt KESZ CONSTRUCTII ROMANIA (5 proiecte), SAGEX CONSTRUCT (5 proiecte) și WINCON (4 proiecte).

Related Articles

Back to top button