Analize de piață

Analiză: piața de sisteme de securitate în domeniul industrial

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost identificate 333 proiecte industriale la care se estimează necesar de sisteme de securitate video. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 1,77 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 3,47 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Ilfov (27 proiecte), Bihor (22 proiecte) și Cluj (20 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe investiții analizate sunt spații de depozitare (225 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 127 spații de producție, 4 spălătorii auto, 26 proiecte de zoo/bio tehnie și 23 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Mai mult de 88% dintre proiectele industriale la care se estimează necesar de sisteme de securitate video sunt private. Mai exact, au fost identificate 295 investiții private, 4 publice și 35 cu finanțare public-privată.

Top 3 proiecte industriale în construcție

În ultima lună au fost monitorizate 93 investiții industriale în stadiul de construcție. Iată top 3 proiecte în funcție de suprafață:

  • WDP Industrial Park Cluj – Depozit logistic cu spații administrative, Cluj, 188.000 mp
  • Unitate de depozitare și birouri, anexe tehnice, Ilfov, 76.539 mp
  • Ansamblu logistic – depozit regional Penny Market – Penny Filiași Logistic Center, Dolj, 61.800 mp
victa.ro
Related Articles

Back to top button