Ghiduri și Sfaturi

Asamblare rapida – utilizare in siguranta: Schela de fatada Layher SpeedyScaf

Clasa 4 de încărcare a fost necesară pentru renovarea fațadei primăriei „Grafeneckart” din Würzburg. Datorită sistemului de schele SpeedyScaf realizat de Layher, restauratorii de fațade Müller OHG din Erlenbach au reușit să obțină fără probleme sarcina necesară și să asambleze structura  intr-un mod economic. Doar câteva componente de bază ușoare, montaj  fără complicații și fără șuruburi, manevrare ergonomică și secvența de asamblare logică și sigură, asigură de asemenea, asamblarea fără probleme. Podinele ranforsate din oțel Layher  și suprafața lor profilată asigură mersul pe jos în orice condiții meteorologice.

De asemenea, reglajele sunt realizate cu ușurință datorită pieselor de extensie care se potrivesc, cum ar fi scările de pe o singură piesă care permit  accesul la șantier, console interioare Speedy Scaf reduc distanța de la perete dintre fațada cladirii și suporturile de protecție SpeedyScaf (suportul având acum o manevrabilitate mai bună). Deci, este solutia perfecta pentru restaurarea economică și sigură a acestui monument din Würzburg!

Layher SpeedyScaf – beneficiile dumneavoastra de la prima vedere:

  • Speedy, asamblarea verticală rapidă și manevrare ergonomică, datorită tehnologiei simple de montaj și a elementelor de bază ușoare.
  • Economisiți timp și costuri pentru succesul dvs.
  • Siguranță fără compromis în timpul asamblării și stabilitate maximă în timpul lucrului, datorită componentelor bine fixate și conectate.
  • Sistem de schelă integrat pentru aplicații ușoare și complicate este complet combinabil cu toate generațiile anterioare. Protecție maximă a investiției datorită durabilității îndelungate, disponibilității de cumpărare de zeci de ani și îmbunătățirilor continue.

Gama completă de piese și accesorii potrivite pentru fiecare comerț și aplicație. Mai multe detalii pe www.layher.ro

LAYHER este cel mai mare producător mondial de schelă. Vă putem oferi o gamă largă de sisteme de schelă, sisteme de protecție și schelă pentru evenimente, turnuri mobile și scări.
Related Articles

Back to top button