Ghiduri și Sfaturi

CHICAGO PNEUMATIC – Puternic, simplu, de încredere și eficient!

Fondat acum peste 100 de ani, Chicago Pneumatic este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente hidraulice pentru aplicații industriale, scule electrice, scule pneumatice și compresoare de aer.

Cu o istorie puternică, Chicago Pneumatic caută în mod constant noi modalități de a satisface nevoile actuale și viitoare. Obiectivul său este acela de a furniza cele mai bune soluții și servicii, adaptate nevoilor utilizatorilor. Prin îmbunătățirea produselor Chicago Pneumatic se referă doar la furnizarea unei puteri mai mari sau la crearea unei scule electrice mai ușoară și  mai puțin zgomotoasă. Astăzi, brandul are recunoștință globală și oferă produse pentru nenumărate aplicații din diferite domenii de activitate: compresoare fiabile și robuste, scule pneumatice pentru industria auto și echipamente.

Gama Chicago Pneumatic este alcătuită din:

1.  Compresoare
2.  Mașini de găurit 
3.  Mașini de înșurubat
4.  Polizoare
5.  Mașini de șlefuit
6.  Mașini de curățat
7.  Echipamente service auto
8.  Pistoale
9.  Chei

Un compresor te ajută să îndeplinești cât mai ușor sarcinile din cadrul unui proiect, deoarece cu ajutorul aerului comprimat poți umfla rapid și ușor roțile unei biciclete sau chiar ale unui autoturism. De asemenea, poți curăța de praf diverse filtre și aspiratoare.

Foarte utile mecanicilor, compresoarele pot acționa diverse scule pneumatice pentru repararea automobilelor, curățarea ruginii sau acoperirea diverselor imperfecțiuni cu vopsea.

Utilizate cu pistoale de aer cald, compresoarele sunt ideale pentru curățarea curților de frunze și praf, curățarea caroseriei mașinii sau a rumegușului rămas în urmă după tăierea lemnelor.

Compresorul împreună cu pistolul de vopsit pot face minuni pe diferite suprafețe. Aplici vopseaua rapid și uniform pe dușumele, garduri, uși interioare, rafturi sau diverse obiecte.

Noi considerăm că sculele electrice pneumatice devin indispensabile în orice domeniu de activitate, în special în activitățile industriale. Aproape orice unealtă electrică poate fi folosită cu ajutorul aerului comprimat.
Related Articles

Back to top button