Ghiduri și Sfaturi

Cum iti protejezi inteligent hala cu sistemele de evacuare a fumului tip Certilam

Hexadome Construct ofera clientilor sai, atat o gama bogata de solutii destinate evacuarii fumului si gazelor fierbinti, cat si cel mai bun raport calitate – pret de pe piata de profil din Romania.

Certilam este un dispozitiv cu lamele pivotante pentru montajul in plan vertical (atat aplicatii industriale, cat si civile) destinat evacuarii fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu.
Certilam poate fi realizat folosind o gama larga de profile (Schuco, Reynaers, Alumil samd) ce permit utilizarea produsului in cat mai multe configuratii arhitecturale. Solutia prezentata a fost testata in laboratoare specializate, iar rezultatul acestei testari a confirmat Certilam ca fiind un produs conform cu certificarea europeana (EN 12101-2) referitoare la evacuarea fumului si gazelor fierbinti.
CERTILAM este un DENFC (Dispozititv de Evacuare Naturala a Fumului si a Gazelor Fierbinti) realizat in intregime in fabricile Hexadome Franta si prevazut cu mecanisme pentru actionarea electrica si pneumatica.
› Lamelele pivotante ale CERTILAM, confectionate din aluminiu, policarbonat sau sticla, permit utilizatorilor si proiectantilor sa combine evacuarea fumului cu ventilatia si sa beneficieze, in acelasi timp, de iluminatul natural al obiectivelor.
› Varietatea de profile ce formeaza tocul CERTILAM, permite utilizarea acestuia in mai multe configuratii impuse de arhitectura cladirilor.
› Avand dimensiuni variabile, permite atat fabricarea “la comanda” (atipice) cat si respectarea formelor si modulelor arhitecturale.

Prin profesionalism, corectitudine, promptitudine si o atitudine pozitiva fata de clientii nostri, am realizat de-a lungul anilor lucrari importante. Dintre clientii care au ales solutiile Certilam putem enumera: Mall Ploiesti, Mall Baneasa, C&A Galati, FOX Bucuresti, Polisano Bucuresti, Lubricants Brasov etc.
Related Articles

Back to top button