Ghiduri și Sfaturi

Cum sa economisesti energia consumata cu sistemele de aer comprimat

12

Magistrale din aluminiu pentru aer comprimat

3

Parker Hannifin, va propune un sistem inteligent de magistrale pentru aer comprimat şi fluide industriale, Parker|TRANSAIR® – este ideal pentru : aer comprimat, vacuum, apã, gaze inerte.

4

Se stie ca eficienta energetica a multor sisteme de aer comprimat este scazuta: studiile aratand ca prin folosirea gamei Transair sunt posibile economii substantiale.

Va intrebati cum se pot realiza aceste economii?

In primul rand prin pierderi minime, caderi de presiune minime si o calitate foarte buna a fluidului transportat, performante neafectate de trecerea timpului, oferindu-va 10 ani de garantie de la producator.

P1020047
5

Stim cu totii ca timpul inseamna bani, gama Transair va ajuta sa economisiti timp pretios, reducand considerabil durata instalarii care este pana la 6 ori mai rapida fata de otelul traditional.
Daca beneficiile de mai sus nu sunt suficiente, Parker|TRANSAIR®- foloseste materiale rezistente la coroziune, medii agresive,socuri mecanice,variatii termice, raze U.V., reziduuri de ulei si pe langa aceasta sunt 100% reciclabile.
Avand o gama larga de diametre( 16.5, 25, 40, 50, 63, 100, 168 mm) si presiunea de lucru de pana la 16 bar, gama Transair poate fi folosita pentru o multitudine de aplicatii.
Related Articles

Back to top button