Analize de piață

Domeniul industrial: Cererea de panouri termoizolante în ultimele 30 de zile

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost monitorizate 617 proiecte la care se estimează necesar de panouri termoizolante închidere și pentru acoperiș. Cumulat, șantierele ocupă o suprafață de 2,69 milioane mp, iar valoarea investiției se ridică la suma estimată de 4,38 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de proiecte se află Bihor (62 lucrări) și Ilfov (50 lucrări). Iată cum arată situația pentru toate județele:

360 spații de depozitare

Cele mai multe proiecte industriale la care se estimează necesar de panouri termoizolante închidere și pentru acoperiș sunt spații și parcuri logistice (360). De asemenea, au fost identificate și 199 unități de producție, 37 spălătorii auto, 73 proiecte de zoo/bio tehnie și 65 ateliere de reciclare.

Domeniul industrial: pe ce șantiere se lucrează?

În ultimele 30 de zile au fost monitorizate 713 proiecte industriale la nivel național. Dintre acestea, 127 se află în construcție. Iată 3 șantiere pe care se lucrează în prezent:

  • 3 hale industriale + exindere hală, Covasna
  • Hală de producție mobilă de birouri, Timiș
  • Parc logistic Eli Park 3, Ilfov
Domeniul industrial: cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 537 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări industriale. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (10 proiecte), CONTEMPORAN PROIECT (7 proiecte), GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM (6 proiecte) și POLIART (6 proiecte).

Domeniul industrial: cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

304 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt WINCON (7 lucrări), BAUELEMENTE (4 lucrări) și SAGEX CONSTRUCT (4 lucrări).

Related Articles

Back to top button