Ghiduri și Sfaturi

Eveniment Metatools x Milwaukee

Metatools a devenit singurul Heavy Duty Center Milwaukee din România. După o evoluție continuă în ultimii 21 de ani, compania Metatools a mai adăugat un criteriu diferențiator, prin colaborarea cu brandul american Milwaukee. Sculele electrice sunt de o calitate excepțională și oferă o gamă vastă de produse, care reușește să răspundă tuturor cererilor clienților din diferite industrii, indiferent de domeniul de activitate.

Pe data de 11 Iulie s-a desfășurat evenimentul Big Red Tour – Metatools x Milwaukee, la sediul din Ploiești, unde au avut loc testări și demonstrații de utilizare ale sculelor electrice Milwaukee. Au fost expuse patru corturi, unde reprezentanții Milwaukee au pus în aplicare produsele, pentru a arăta publicului larg beneficiile sculelor electrice. Camionul Milwaukee a reprezentat atracția principală, datorită modalității de echipare: standuri pentru expunere, ecrane pentru prezentări tehnice și gamă completă de produse.

„Evenimentul a avut succes, deoarece considerăm că este important să testezi singur sculele electrice, plin aplicații multiple, pentru a alege produsele de care ai nevoie, în conformitate cu proiectele tale. De asemenea, în acest fel te asiguri de rezultate profesionale și de tehnologia inovativă a sculelor electrice.” – reprezentanții Metatools

Gama de produse Milwaukee cuprinde:

  1. Scule electrice industriale
  2. Scule cu acumulatori
  3. Instrumente de măsură inteligente
  4. Scule de mână
  5. Accesorii și consumabile

Clienții au luat parte la unul dintre cele mai mari evenimente de scule electrice din România, au descoperit lumea Milwaukee si au avut la dispoziție mostre de testare, din întreaga gamă. Noutățile și premiile atractive au fost și ele puncte forte în cadrul evenimentului, iar participanții au primit detaliile necesare și răspunsurile la toate întrebările tehnice.

Concursul organizat de Milwaukee a presupus asamblarea unui dulap de depozitare, într-un timp recod. Participanții au avut la dispozitie sculele electrice necesare montării și îndemânarea proprie, pentru a reuși câștigul. Premiul a constat într-o sculă electrică de impact Milwaukee, câștigată chiar de primul participant, pentru 00:00:28 secunde.

În urma evenimentului invitații au avut parte de o experiență completă a brandului Milwaukee, au reușit să descopere gama variată de produse și să testeze sculele electrice, în diferite condiții.

Accesează www.metatools.ro pentru a descoperi lumea Metatools Group, parcursul de success și eficiența prin tehnică!
Related Articles

Back to top button