Ghiduri și Sfaturi

Mega Metal Distribution: cum sa construiesti cu 50% mai ieftin si cu 75% mai rapid?

Indiferent de dimensiuni sau destinatie Mega Metal Distribution,
construieste orice tip de hale

S.c. Mega Metal Distribution s.r.l cu managementul orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Orice client poate alege unul din numeroase proiecte standard de hale metalice sau se vor crea hale personalizate conform cerintelor fiecarui client in parte

proiecte standart sau personalizate

Halele cu structura metalica sau mixta au grad redus de dificultate in proiectare si executie. Hala industriala compusa din:

hale mega metalfundatii, grinzi de fundare, pardoseli;
hale mega metal cadre principale compuse din stalpi si grinzi;
hale mega metal structuri secundare – pane si rigle; realizate cu panouri tip sandwich (realizate din tabla, vata, membrane, etc), tabla, etc.

Mai mult de atat, dispunem de toate mijloacele de transport si mijloace de mecanizare (automacarale, buldozere, autobasculante, excavatoare) necesare pentru executia halelor industriale.

Iata cateva dintre lucrarile care ne reprezinta:

referintereferinte

Aici puteti viziona alte lucrari de referinta

preturiPreturi si
cum sa soliciti o oferta:

– Preturi incepand de la 1,10 euro/kg (uzinat, montaj, grunduit, transport la santier)
– Solicitare oferta de pret:
Datorita preturilor avantajoase ale halelor metalice, pretul proiectului poate sa scada cu pana la 50% si timpii de executie cu pana la 75% fata de cladirile traditionale din beton si zidarie.

La solicitarea unei oferte pentru o hala metalica trebuie sa aveti in vedere datele tehnice ale halei solicitate. De aceea este recomandat sa analizati spatiile necesare in functie de tipul de hala metalica solicitata
Related Articles

Back to top button