Interviuri experti

INTERVIU: Ovidiu Popa, Emaar Buildings Romania – “Provocarea cea mai des intalnita este sa lamurim potentialul client ca legea economiei interzice ca pentru bani putini sa primim o valoare mare”

Pe scurt, ce inseamna EMAAR BUILDINGS si carui domeniu se adreseaza tipurile de hale pe care le propuneti pietei? Spuneti-ne cateva cuvinte despre acestea.

EMAAR Buildings ofera solutii profesioniste si accesibile pentru toti antreprenorii. Emaar Buildings inseamna o alternativa pentru cladirile clasice , la un pret redus si cu o garantie de 30 ani .

Aceste servicii de constructii hale metalice reduc in mod considerabil costurile cu manopera si investitia in materiale de constructii, chiar si cu un procent de 70% in comparatie cu constructiile traditionale.

Putem realiza constructii hale metalice pentru destinatii multiple precum: industriale, comerciale, agricole, office si civile.

Oferim o gama de servicii complete care includ: proiectare structuri si arhitectura, servicii fasonare otel beton , executie si montaj structuri beton armat si structuri metalice , elemente prefabricate din beton armat.
Oferim solutii la ,,cheie” la un raport calitate – pret excelent.

Ce ar trebui sa stie un client in clipa in care doreste sa realizeze un astfel de proiect?

Toate proiectele realizate de noi sunt eficientizate in fiecare stadiu de productie si oferim raportul maxim de calitate – pret – timp de executie pentru toti clientii nostri.

In urma cu cativa ani, multi clienti erau interesati de un pret de achizitie cat mai redus al structurii metalice, preferand de cele mai multe ori executia in regie proprie cu personal necalificat, costurile finale fiind cu mult mai mari decat in cazul in care s-ar fi contractat o companie specializata care sa asigure antreprenoriatul general.

Acum, majoritatea clientilor sunt interesati de costul total al constructiei dorite, cost care sa includa toate cheltuielile.

Inevitabil, pe masura ce piata se maturizeaza, clientii sunt tot mai preocupati de eficientizarea business-ului lor si vor sa isi externalizeze nevoia de anumite servicii catre companii specializate.

Incurajam potentialul client sa beneficieze de expertiza noastra profesionala si sa puna in aplicare proiectele sale care ar putea sa-i dezvolte afacerea si sa o duca la un nivel superior.

Odata cu valul de investitii straine in Romania, accentul s-a mutat din ce in ce mai mult pe calitate, iar echipa EMAAR BUILDINGS formata din specialisti si profesionisti in domeniu, persoane cu experienta, a reusit sa pastreze si sa dezvolte cele mai bune standarde calitative si profesionale.

Care sunt principalele avantaje ale unei astfel de constructii si ce va diferentiaza de concurenta directa si indirecta?

Ne diferentiem prin calitatea oferita la fiecare pas in realizarea proiectelor de constructii a halelor metalice dar si prin calitatea materialelor pe care le utilizam.

Suntem singura companie din Romania care utilizeaza otelul Galvalume Plus in procesul de fabricatie al arcelor metalice, motiv pentru care oferim o garantie de 30 de ani pentru structurile metalice furnizate de catre EMAAR BUILDINGS.
De asemenea, un lucru extrem de important, furnizam proiectare completa D.T.A.C. + P.T. pentru toti clientii nostri, inclusiv verificare proiect la cerinta de calitate A1+ A2.
Oferim antreprenoriat general, de la prima schita la livrarea la cheie.

Raportat la momentul demararii unei constructii, care ar fi momentul ideal in care un client ar trebui sa ia legatura cu dvs. pentru proiectarea si realizarea halei?

Este extrem de important pentru oricine sa stie care sunt pasii de urmat pentru construirea unei hale metalice.

O etapa primordiala este planificarea din timp a proiectului in sine , iar datorita faptului ca avem personal calificat pentru proiectare , executam proiectele cu promptitudine si intr-un timp foarte scurt.

Referitor la momentul ideal in care ar trebui sa fim contactati de catre un potential client, de preferat ar fi cand clientul se afla in faza de concept , pentru a beneficia de expertiza noastra .

In marea majoritate a cazurilor, rezultatul obtinut de noi este un produs complet, “la cheie”.

Ca antreprenor general, EMAAR BUILDINGS ofera clientilor sai un pachet de servicii complet pentru realizarea constructiei.

Citeste continuarea materialului pe idei.arhispec.ro
Related Articles

Back to top button