Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Layher Keder Roof XL: sistemul de schele care permite reparatii la acoperis fara intreruperea activitatilor din interior

Fara oprirea activitatii școlare: Acoperișul mobil Keder Roof XL pentru reparații pe acoperiș într-o școală în timp ce predarea continuă

Studiu de caz: Acoperisul de sticlă al unei școli este în curs de reparații, iar structura sa de lemn este înlocuită cu una din oțel, în timp ce predarea cursurilor continuă. Aceasta înseamnă că,  înainte de toate, clădirea trebuie protejată de ploaie și zăpadă pentru a preveni oprirea lucrărilor.

Soluția folosită: Acoperișul Keder Roof XL mobil de la Layher, cu o lungime de 17 metri. Această soluție de sistem permite asamblarea manuală a protecției temporare împotriva intemperiilor, pornind de la schela de fatadă, dacă nu există o macara pe șantier. În plus, nu este necesară demontarea și reasamblarea pentru fiecare fază de construcție sau acoperirea suprafeței totale. Aceasta înseamnă că școala își poate continua activitatea si beneficieza de condițiile luminoase.

Layher Keder Roof XL – 4 beneficii de la prima vedere

1. Protecția site-ului

Protecție împotriva efectelor meteorologice și asupra mediului, cu o deschidere de până la 40 de metri – pentru suprafețe adăugate și pentru repararea ramei și suprafețelor de acoperiș, pentru clădiri noi și pentru reparații rutiere și poduri. Oprirea site-urilor este evitată, astfel încât șantierele de construcții pot fi finalizate la timp.

2. Asamblare economică

Componentele ușoare, secțiunile integrate Keder și racordarea cu ajutorul clemei de fixare asigură asamblarea și demontarea rapidă – un avantaj atunci când este necesara realizarea lucrarii în scurt timp. Sunt posibile preasamblarea pe sol și ridicarea în poziție cu ajutorul macaralei, cum ar fi asamblarea începând cu schela scheletică pentru varianta mobilă – dacă nu există macara.

3. Variabilă în utilizare

3 variante de întărire oferă întotdeauna o soluție economică pentru fiecare cerință – inclusiv utilizarea la încărcături grele de zăpadă. În plus față de acoperișurile in doua ape și  intr-o apa, înclinarea acoperișului de 18 ° permite, de asemenea, asamblarea ca un acoperiș cu bară poligonală. Șoselele curbate pot fi acoperite fără probleme.

4. Sistem integrat

Poate fi combinat cu sistemele SpeedyScaf și Allround. Documentația tehnică detaliată face planificarea mai ușoară.
Related Articles

Back to top button