Ghiduri și Sfaturi

STILL- furnizor de solutii personalizate de intralogistica – onorat ca principal inovator in domeniul IMM-urilor

Hamburg, 18 iulie 2017 – STILL GmbH este un important inovator printre IMM-urile germane în acest an. Compania cu sediul la Hamburg a fost onorată cu sigiliul TOP 100, care este premiat pentru a 24-a oară. În procesul de selecție independentă, compania a fost deosebit de convingătoare datorită inovării sale reușite și orientării spre exterior.

Robotica și digitizarea sunt în prezent subiectele importante în industria de inginerie mecanică. Pe de altă parte, pentru STILL GmbH, un furnizor de frunte de soluții personalizate de intralogistică, acestea au fost deja pe ordinea de zi pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se datorează faptului că furnizorul de intralogistică, acum onorat cu premiul TOP 100, a dezvoltat „iGo neo CX 20„: primul selector autonom de comandă în producție de serie, care îi recunoaște operatorul și îl urmărește independent prin depozit. Utilajul este echipat cu senzori care creează o hartă a împrejurimilor pe o rază de 15 metri. Dacă operatorul comută în mod autonom, utilajul caută conducătorul auto și îl urmează. Avantajul utilajului este puterea sa uimitoare de observație, care permite o îmbunătățire extremă a performanței. Dr. Henry Puhl, președintele consiliului de administrație al STILL, explică: „Clienții noștri sunt convinși de creșterea performanței de selectie cu 47% in comparație cu stivuitoarele selectoare convenționale.”

Puhl afirma că: „Pentru mine, inovarea în cadrul companiei noastre înseamnă să invitați, să ascultați și să discutați activ cu personalul nostru, care recunoaște noi probleme și inventează oportunități pentru soluții”.

TOP 100 Seal a fost acordat IMM-urilor de către Companiile din 1993, pentru o rezistență inovatoare remarcabilă și un succes în ceea ce privește inovarea, peste medie. Prof. Dr. Nikolaus Franke este directorul științific al companiei din 2002. Franke este membru fondator și membru al consiliului de administrație al Institutului pentru Antreprenoriat și Inovare al Universității pentru Economie și Administrarea Afacerilor din Viena și este invitat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT). Cu 18 premii pentru rezultate în domeniul cercetarii și peste 200 de publicații, el este un cercetător internațional important pentru inovații. TOP 100 îl are ca mentor pe jurnalistul științific și prezentator TV Ranga Yogeshwar. Partenerii proiectului sunt Societatea Fraunhofer pentru Promovarea Cercetării Aplicate și Asociația Germană pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (BVMW). Revista „manager” însoțește compararea companiei ca partener media. Mai multe informații pot fi găsite la adresa https://www.top100.de.

STILL oferă soluţii logistice personalizate şi implementează inteligent munca de echipă a stivuitoarelor cu tehnologia, software-ul şi serviciile de depozitare. Realizările atinse de fondatorul companiei Hans Still în 1920 printr-o creativitate deosebită, spirit antreprenorial şi calitate s-au transformat rapid într-o marcă puternică binecunoscută în toată lumea. Astăzi în jur de 8,000 de persoane calificate în cercetare şi dezvoltare, producție, comercializare și servicii sunt implicate în această activitate, cu scopul unic de a îndeplini nevoile clienţilor din toată lumea. Cheile succesului companiei sunt produsele extrem de eficiente, pornind de la oferte complete, specifice sectorului întreprinderilor mari şi mici și până la programe de logistică asistată de calculator, pentru gestionarea eficientă a depozitelor şi a fluxului de materiale.

Vă rugăm să vizitaţi compania STILL, pe Internet la www.still.ro sau pe Facebook www.facebook.com/still.
Related Articles

Back to top button