Ghiduri și Sfaturi

Solutii inteligente de evacuare a fumului si gazelor fierbinti din spatiile industriale

Unul dintre cei mai mari si importanti jucatori pe piata de profil din lume este deja in Romania si furnizeaza solutii inteligente de evacuare a fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu! AARTT Instal General asigura consultanta si furnizare de: sisteme de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti (trape fum), a iluminatului natural si a ventilatiei zilnice.

Compania este formata din experti tehnici ce va pun la dispozitie atat furnizarea si montajul sistemelor de evacuare fum si gaze fierbinti in caz de incendiu (trape fum), cat si servicii de proiectare si optimizare astfel incat proiectul dvs. sa respecte normele in vigoare si totodata sa va ofere siguranta si calitate.

Experienta de 40 de ani in domeniu si multiplele referinte de pe intreg mapamondul, de la repere arhitecturale si cladiri de patrimoniu international, la fabrici si centre logistice ale marilor companii, reprezinta garantia pentru proiectele dvs.

Compania a deschis si primul magazin online de sisteme pentru evacuare fum si gaze fierbinti: www.PieseTrapeFum.ro.

Catalogul AARTT Instal General cuprinde o gama variata de produse:

  • Consumabile
  • Piese de schimb
  • Solutii complete (trape de fum si luminatoare)
  • Servicii de mentenanta

Sisteme de fatada

Sisteme de acoperis

Sisteme depozite frigorifice

Sisteme ventilatie permanenta

Sisteme arhitecturale

AARTT Instal General este autorizata de Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (MAI – IGSU) pentru Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti prin Autorizatia serie A, nr. 6561 din 16.12.2016

Compania este certificata Rina Simtex si IQNet conform standardului ISO 9001:2008, certificat de management al calitatii.
Related Articles

Back to top button