Ghiduri și Sfaturi

Alege mobilier metalic fabricat in Romania. De la Preti.

Spatiile industriale, dar si cele comerciale sau cu destinatie sportiva au adesea nevoie de dotari total diferite decat cele din domeniul rezidential. Cand vorbim de alegerea dulapurilor sau rafturilor, mobilierul clasic din lemn pierde teren in fata mobilierului metalic.

Mobilierul metalic Preti este construit modular, din parti care se pot combina formand un numar mare de versiuni. In acelasi timp, prin proiectarea de accesorii este posibila cresterea functionalitatii produselor din gama de baza. Astfel modelele disponibile se vor putea modifica oricand se va impune o schimbare.

Intrucat fiecare spatiu are particularitatile lui, productia de mobilier metalic personalizat este principalul avantaj pe care il ofera producatorul aradean Preti.

Consulta AICI catalogul de mobilier metalic PRETI

Ai nevoie de un vestiar, dulapuri si clasificatoare cu diferite variante de compartimentare? Carucioare metalice sau bancuri de lucru? Poate chiar sisteme complexe de rafturi metalice industriale? Alege mobiler metalic fabricat in Romania!

Compania Preti si-a inceput activitatea in 2002 cu o linie de productie de inalta tehnologie si cu angajati care au o experienta de 20 de ani in industria confectiilor metalice.
Related Articles

Back to top button