Stiri

Oportunități în dezvoltarea a peste 20 de proiecte din domeniul industrial: Planuri pentru o nouă hală de producție în Baia Mare

Dintr-o evaluare succintă a situației pe platforma Victa, este evident că Maramureșul se află în plină dezvoltare în ceea ce privește proiectele în domeniul industrial. Această evoluție prezintă potențialul de a aduce numeroase avantaje semnificative atât pentru județul Maramureș, cât și pentru comunitatea locală în ansamblu.

Dezvoltarea a peste 20 de proiecte de construcții spații de producție are potențialul de a diversifica considerabil baza economică a județului.

Iată cum arată poziționarea acestor proiecte pe hartă:

O nouă hală de producție pentru confecții metalice în Baia Mare

Firma Crista & Crist SRL, cu sediul în Baia Mare se specializează în construcții civile și industriale, precum și în instalațiile aferente acestora. Aceasta are planuri de construire a unei noi hale de producție pentru confecții metalice pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Hala va avea un regim de înălțime Parter + Etaj și o suprafață construită desfășurată de 1.075 mp, pe un teren de aproximativ 2.550 mp.

Proiectul a trecut deja prin etapele pre-execuționale și a obținut toate aprobările și avizele necesare din partea autorităților competente, cum ar fi Urbanism, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Garda de Mediu și Direcția Județeană pentru Cultură Maramureș. Acest lucru pregătește terenul pentru începerea efectivă a construcției.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro

Related Articles

Back to top button