Furnizori

Revoluționează eficiența depozitării cu Mașina Automată de Depozitare Verticală TORNADO

În lumea depozitării și manipulării, maximizarea spațiului și optimizarea proceselor de picking sunt esențiale. Mașina Automată de Depozitare Verticală TORNADO este soluția care poate avea un impact semnificativ asupra operațiunilor dumneavoastră Acest sistem avansat oferă eficiență ridicată în manipularea mărfurilor și o creștere semnificativă a capacității de depozitare, reducând în același timp erorile și costurile.

Eficiență și optimizare a spațiului:

TORNADO este un sistem dinamic de depozitare și recuperare care schimbă modul în care gestionați inventarul în depozitul dumneavoastră Prin utilizarea principiului bunurilor la persoană, TORNADO elimină deplasările și timpii de așteptare inutili, rezultând o creștere remarcabilă de 65% a eficienței manipulării. Imaginați-vă cât de mult poate realiza echipa dumneavoastră într-un timp mai scurt!

Pe lângă creșterea eficienței, TORNADO oferă o capacitate impresionantă de depozitare pe o suprafață minimă. Cu o creștere de până la 70% a capacității de depozitare, înțelegem că fiecare metru pătrat contează în depozitul dumneavoastră Această optimizare a spațiului este deosebit de valoroasă pentru afacerile care se confruntă cu restricții de spațiu sau doresc să se extindă fără a ocupa spațiu suplimentar.

Beneficii și caracteristici:

Mașina de Depozitare Verticală Automată TORNADO oferă o serie de beneficii standard care îmbunătățesc operațiunile depozitului:

1. Preluare rapidă și precisă: TORNADO asigură procese rapide și precise de preluare, cu o acuratețe de până la 99,9% în preluarea stocurilor. Această precizie reduce erorile, economisește timp și îmbunătățește satisfacția clienților.

2. Economii de costuri: TORNADO este o soluție energetică eficientă, ceea ce duce la o consum redus de energie și costuri de operare scăzute. În plus, cerințele reduse de întreținere contribuie la economii pe termen lung.

3. Interfață prietenoasă cu utilizatorul: Echipat cu o interfață dedicată bazată pe Windows, TORNADO este ușor de utilizat și navigat, permițând operatorilor să se adapteze rapid. Această concepție prietenoasă pentru utilizator minimizează timpul de instruire și maximizează productivitatea.

Personalizare și caracteristici suplimentare:

Pentru a satisface nevoile specifice ale operațiunilor dumneavoastră, sistemul de ridicare TORNADO poate fi personalizat pentru mediile de lucru specifice. Tavanele ajustabile permit o eficiență sporită prin adaptarea la diferite tipuri de mărfuri. Sistemul include, de asemenea, un indicator luminos pentru a reduce erorile și oferă deschideri suplimentare pentru acces la mai multe niveluri, oferind flexibilitate și accesibilitate sporită.

Caracteristici de siguranță și control:

Mașina Automată de Depozitare Verticală TORNADO pune siguranța înainte de toate, cu o gamă de caracteristici care includ cortine luminoase și fotocelule pentru a preveni accesul neautorizat. Butonul de urgență și dispozitivul de măsurare a înălțimii îmbunătățesc măsurile de siguranță. Sistemul funcționează pe o platformă PC Windows cu interfață tactilă, asigurând un control simplu și o navigare ușoară. Sistemele avansate de control precum TC1200 și TCPlus WMS optimizează funcționalitatea și performanța TORNADO, susținând modul FIFO pentru o rotație eficientă a stocurilor.

Cu Automată Mașina de Depozitare Verticală TORNADO, puteți revoluționa eficiența fluxului logistic în depozitul dumneavoastră. Prin obținerea de câștiguri semnificative în eficiența manipulării și capacitatea de depozitare, veți îmbunătăți productivitatea generală, reducând în același timp erorile și costurile. Nu ratați oportunitatea de a îmbunătăți procesele dumneavoastră de depozitare și preluare cu o soluție automată adaptată nevoilor dumneavoastră TORNADO este aici pentru a transforma operațiunile depozitului dumneavoastră și pentru a vă oferi un avantaj competitiv în industrie.
Related Articles

Back to top button