Ghiduri și Sfaturi

OZEL STEEL PROFIL situata in topul producatorilor de armatura din EUROPA

Doamna Elena Rus, director comercial al OZEL STEEL PROFIL considera anul 2014 ca fiind unul de bun augur pe piata constructiilor si vede o posibila crestere.

Dansa anunta ca au inceput anul in forta contractand lucrari importante si avand  avand parteneri mai seriosi.

,,OZEL STEEL PROFIL situata in topul producatorilor de armatura din EUROPA este primul producator de armatura pentru tamplaria de PVC din ROMANIA. Cu o experienta de peste 10 ani in producerea profilelor metalice avem de partea calitatea superioara, gama diversificata de produse cat si calitatea materiei prime folosita la obtinerea de profile suport armatura pentru tamplarie din PVC”.

Ozel

OZEL STEEL PROFIL situata in topul producatorilor de armatura din EUROPA este primul producator de armatura pentru tamplaria de PVC din ROMANIA. Pentru increderea clientilor in calitatea produselor pe care le executam conducerea societatii a stabilit documentarea experientei existente, punerea ei de accord cu cerintele SR EN ISO 9001:2001 si dezvoltarea, implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu aceste cerinte.

Cu o experienta de peste 10 ani in producerea profilelor metalice avem de partea noastra calitatea superioara, gama diversificata de produse cat si calitatea materiei prime folosita la obtinerea de profile mealice special cum ar fi :

Profile folosite la celule (tablouri) electrice :

ozelgrup

Sisteme de constructii metalice:

Va propunem un nou model de sisteme de constructii, cu o utilizare pe scara larga in tari precum SUA sau Australia si anume constructiile pe structuri metalice zincate.

Hale metalice (structuri zincate) pentru constructii industriale – kituri complete

KITUL CUPRINDE (PROIECT, FUNDATIE, ELEMENTE IMBINARE FUNDATIE-STRUCTURA, PROFILE METALICE , PROIECT STRUCTURA , ELEMENTE DE INBINARE STRUCTURA). Pot fi realizate in orice dimensiune(latime, inaltime).

Oferta noastra se refera la:

  • – proiectare & verificarea proiectului;
  • – profile zincate Z , C , U , SIGMA taiate si gaurite conform proiectului;
  • – panele( Z-uri ) de pereti si acoperis;
  • ozelgrup2

Structuri metalice panouri fotovoltaice

Am promovat permanent, la toate nivelurile, conceptele de calitate si respect pentru mediul inconjurator. In 2011 am decis sa facem un nou pas in aceasta directie, cu un produs destinat producatorilor de energii regenerabile: structuri metalice pentru sustinerea panourilor fotovoltaice.

Structura pentru panouri solare este conceputa si personalizata de fiecare client, aceasta poate sustine panouri solare standard si speciale.

Structura are o rezistenta la agentii atmosferici de peste 30 ani si o rezistenta superioara la intenperii. Este confectionata din otel zincat cu grosimea variind de la minim 2,00 mm la un maxim de 4,00 mm – garantand o rezistenta mecanica optima.

Ozelgrup3

Armatura tamplarie PVC

Sistemul nostru de productie poate fi adaptat la diferite sisteme de usi si ferestre cu tamplarie din PVC.
Produsele noastre sunt folosite ca profile de sustinere a ramelor si tocurilor pentru sistemele de usi si ferestre cu tamplarie din PVC.

Producem si comercializam la nivel national o gama variata de armaturi din otel zincat folosite la rigidizarea profilelor folosite in productia tamplariei din PVC.

Armaturile metalice zincate sunt executate pe comanda cu grosimi si lungimi variabile, in functie de cerintele beneficiarului.

 ozelgrup4

 

 
Related Articles

Back to top button