Ghiduri și Sfaturi

Parapetii tip „New Jersey” cu sistem inovator de cuplareRomania se confrunta cu numeroasele accidente rutiere grave cauzate de patrunderea vehiculelor pe contrasens, in lipsa unor dispozitive corespunzatoare de protectie la drumuri. Normele europene impun folosirea unor sisteme sigure, care sa controleze gradul de deviere a vehiculelor.Somaco aduce in Romania solutia inteligenta – parapetii REBLOC® din beton armat, interconectati prin intermediul unui sistem de cuplare inovator, patentat de REBLOC®.
Cea mai eficienta si mai sigura solutie de protectie la drumuri, certificata european – REBLOC®
Sistemul de tip „New Jersey” din beton REBLOC® permite economii de timp si costuri in executia lucrarilor de securizare a drumurilor datorita sistemului inovator de cuplare, a costurilor minime de executie (elemente prefabricate) si intretinere, precum si datorita elementelor de lungimi mari. Click mai jos pentru a cere o oferta de pret.Sistemul REBLOC® este produs si testat conform standardelor europene. Certificarile atesta ca indeplineste cele mai stricte cerinte de securitate rutiera, impuse de norma europeana EN 1317, adoptata recent in Romania prin SR EN 1317.
AVANTAJELE REBLOC
se monteaza rapid si in siguranta, din orice parte de acces, indiferent de conditiile meteorologicese conecteaza usor la dispozitivele de protectie la drumuri existente (inclusiv la cele de otel)ofera elemente speciale pentru cele mai dificile situatii, inclusiv pentru curbele stranse cu raze mici

Somaco Grup Prefabricate asigura o logistica eficienta, cu acoperire nationala

Prefabricate din beton pentru hale industriale si structuri la cheie
Cel mai dinamic segment al nostru, cu un portofoliu de realizari in continua crestere: mari centre comerciale – Carrefour, OBI, Metro, Dedeman, Baumax, Hornbach, Kaufland, Overland, precum si centre logistice (Wim Bosman, SEA), structuri socio-culturale, consolidari hidrotehnice, bazine de retentie, structuri pentru statii eoliene etc.
Solicita mai jos producatorului mai multe detalii.
Sistemul Somaco de canalizare din beton
Somaco ofera o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Modular si flexibil, se adapteaza tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana BFS care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate. Sistemul de canalizare din beton prezinta avantaje nete fata de alte materiale (ex. PVC), fiind promovat ca prima solutie de canalizare in intreaga Europa.
Este economic pentru ca are o durata mare de viata (pana la 70 ani) si costuri reduse de intretinere.
Este comod pentru ca ofera o solutia completa: proiectare, executie si transport la cerere.Cere mai jos o oferta personalizata pentru proiectul tau

Related Articles

Back to top button