Furnizori

Pompă de căldură Belaria® fit de la Hoval: Alegerea inteligentă pentru un viitor durabil

Economisiți resurse si protejați mediul. Pompa de căldură care face posibil un viitor durabil și economic

În era electrificării, utilizarea pompelor de căldură este în creștere constantă. Acestea reprezintă o soluție sustenabilă pentru satisfacerea nevoilor noastre de încălzire, având un impact mai redus asupra mediului decât cazanele pe gaz. Hoval, liderul în domeniu, vine acum cu o soluție inovatoare și performantă – pompa de căldură Belaria® fit. Cu o eficiență remarcabilă, caracteristici modulare și un design compact, Belaria® fit se impune ca alegerea inteligentă pentru aplicații diverse în diferite sectoare de activitate.

Eficiență superioară pentru economii considerabile: Prin tehnologia inverter utilizată în compresoare și ventilatoare, Belaria® fit ajustează continuu puterea într-un interval larg, asigurând funcționarea sa la eficiență maximă în orice situație. Aceasta nu numai că reduce consumul de energie, dar și costurile operaționale. Cu Belaria® fit, puteți obține încălzire, răcire și apă caldă menajeră într-un singur sistem, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice. În plus, combinarea sa cu alte surse de generare a căldurii, precum cazanele UltraGas®, TopGas® și BioLyt, amplifică beneficiile sale și devine o soluție interesantă și pentru proiectele de renovare.

Flexibilitate modulară pentru cerințe variate: Belaria® fit permite configurări în cascadă de până la 16 unități, oferindu-vă un control ușor și flexibil asupra sistemului de încălzire și răcire. Aceasta asigură o fiabilitate operațională sporită și o putere de modulare care poate atinge valori de câțiva megawați. Sistemele hibride, în care Belaria® fit este combinată cu un cazan cu condensare pe gaz, de exemplu, oferă raportul optim între preț și performanță. Designul monobloc compact al Belaria® fit permite o instalare rapidă și facilă, adaptându-se cu ușurință la orice tip de clădire.

Sustenabilitate și economie de costuri: Belaria® fit utilizează refrigerantul R32, conform reglementărilor UE, asigurând astfel o soluție durabilă cu o amprentă ecologică redusă. Datorită eficienței ridicate și tehnologiei inverter, această pompă de căldură este eligibilă pentru subvenții și oferă o economie semnificativă în comparație cu alte refrigerante dăunătoare mediului. Mai mult, ventilatoarele cu viteză controlată permit funcționarea silențioasă pe timp de noapte, asigurând un confort optim pentru utilizatori.

Surse regenerabile pentru un viitor curat: Cu Belaria® fit, puteți planifica sisteme eficiente cu o proporție ridicată de energii regenerabile. Acest sistem versatil poate acoperi sarcina de bază a cererii anuale, iar un generator de căldură suplimentar va interveni doar în cazul vârfurilor de cerere, temperaturilor scăzute sau necesităților crescute de apă caldă menajeră. Această combinație inteligentă este controlată de sistemul de control Hoval TopTronic® E, asigurând un management eficient al energiei.

Ce trebuie să știți despre sistemul de control

Deoarece pompa de căldură Belaria® fit poate produce o temperatură maximă a fluxului de 54/55 °C, în majoritatea cazurilor, sistemele hibride sunt proiectate pentru a permite temperaturi mai ridicate ale fluxului. Belaria® fit nu este concepută pentru a controla componentele de pe partea secundară a sistemului, astfel încât controlul circuitelor de încălzire, pompelor, rezervoarelor de stocare, etc., trebuie gestionat cu ajutorul TopTronic® E. De exemplu, dacă se utilizează un UltraGas® ca generator de căldură suplimentar, controlul secundar poate fi realizat cu ajutorul TopTronic® E al acestuia. În cazul în care nu este planificat un cazan suplimentar ca sursă de căldură secundară, partea secundară trebuie controlată prin intermediul unei cutii electrice cu TopTronic® E.

Controlul Hoval Belaria® fit Terminalul operatorului al Belaria® fit reglează pompa de căldură complet autonom în ceea ce privește monitorizarea, temperaturile și cascada în modul de încălzire și în modul de răcire. Setarea parametrilor pompei de căldură prin intermediul terminalului operatorului este extrem de rapidă și ușoară. Un mare avantaj al Belaria® fit în timpul punerii în funcțiune.

TopTronic® E furnizează comanda ON/OFF către Belaria® fit prin două relee, pe de o parte, și pe de altă parte, determină dacă Belaria® fit trebuie să încălzească sau să răcească.

Pompa de căldură Belaria® fit de la Hoval reprezintă o soluție completă și inovatoare pentru sistemele de încălzire și răcire. Cu o eficiență remarcabilă, modularitate adaptabilă și o abordare sustenabilă, Belaria® fit se impune ca alegerea optimă pentru o gamă largă de aplicații în diferite sectoare. Investiți în viitorul durabil al clădirilor dvs. și asigurați-vă un mediu confortabil și eficient energetic cu Belaria® fit de la Hoval.

Cu o preocupare constantă pentru inovație și performanță, Hoval aduce pe piață o gamă variată de produse destinate încălzirii, adaptate atât proiectelor de dimensiuni mici, cât și celor de amploare mare.

Belaria® fit 8-26 | Hoval – Pentru proiecte de dimensiuni reduse

Pentru proiectele care necesită soluții eficiente de încălzire în spații mai mici, Hoval prezintă Belaria® fit 8-26. Acest sistem compact îmbină performanța superioară cu designul ergonomic, oferind o soluție eficientă și estetică pentru încălzirea locuințelor sau a altor spații mici.

Belaria® fit 8-26 se remarcă prin eficiența sa energetică, furnizând căldură într-un mod sustenabil și economic. Controlul avansat al temperaturii și tehnologia de ultimă generație asigură confortul optim, în timp ce dimensiunile reduse facilitează integrarea în orice spațiu.

Belaria® fit (53,85) | Hoval – Pentru proiecte de amploare mare

Pentru proiecte mai ample, Hoval a dezvoltat Belaria® fit (53,85), o soluție puternică și eficientă în gestionarea nevoilor de încălzire în spații mari. Cu o capacitate extinsă, acest sistem se adaptează cu ușurință la cerințele proiectelor de dimensiuni mari, cum ar fi clădirile comerciale, industriale sau instituționale.

Belaria® fit (53,85) se distinge prin capacitatea sa de a furniza căldură în mod uniform și eficient, asigurând un climat interior optim. Funcțiile avansate de control și monitorizare permit o gestionare precisă a sistemului, contribuind la economiile semnificative de energie.

Portofoliul Hoval, cu accent pe gama Belaria®, oferă soluții complete pentru diverse proiecte, indiferent de dimensiunea acestora. Inovația, eficiența și fiabilitatea sunt elementele cheie care definesc aceste produse, consolidând poziția Hoval ca lider în domeniul încălzirii moderne.
Related Articles

Back to top button