Ghiduri și Sfaturi

Proiecte industriale – generatoare de curent: Soluții personalizate, gamă variată de produse, rezultate profesionale

Metatools este o afacere românească de succes și, totodată, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanție și post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri de scule electrice, utilaje și grupuri electrogene.

„Implementăm proiecte complexe, cu ajutorul unei echipe de oameni specializați, pe care le finalizăm cu succes, datorită experienței de peste 15 ani. Oferim soluții personalizate pentru alimentarea cu energie, dar și consultanță tehnică.” – reprezentanții Metatools

Află mai multe detalii: https://www.metatools.ro/proiecte/

Grupurile electrogene industriale garantează cel mai înalt nivel de calitate și siguranță, iar în acest sens Metatools vă propune o întreagă gamă de generatoare de curent staționare și mobile Pramac, Himoinsa și Smart Quality, pentru toate domeniile industriale, agricultură aplicații OIL&GAS, telecomunicații, rezidențial.

Vă oferim soluții de alimentare cu energie electrică adaptate necesităților dumneavoastră, dar și sisteme ce garantează cel mai înalt nivel de siguranță și performanță.

Poiectele noastre sunt implementate în multiple domenii de activitate, presupunând selecția personalizată a utilajelor și echipametelor în funcție de complexitatea aplicației:
1. Generatoare de curent electric și surse neîntreruptibilie – UPS;
2. Compresoare aer / Motocompresoare;
3. Aparate de sudură și debitare cu plasmă, motogeneratoare;
4. Utilaje de construcții pentru mica mecanizare

Pentru orice proiect industrial, Metatools oferă soluții complete, deoarece compania își dorește să acopere cerințele pieței și să ofere excelență, profesionalism și flexibilitate.

Generatoarele din portofoliul Metatools pot fi clasificate în funcție de:

Construcție:

Capotate insonorizate – sunt pretabile montării în exterior, fiind rezistente la factorii de mediu. Necapotate – grupul electrogen nu este protejat de carcasă, astfel este necesară montarea acestuia într-o incintă tehnică.

Containerizate – grupul electrogen se montează într-un container de tip ISO accesorizat, conform cerințelor.

Funcționalitate:

Automate – acestea monitorizează rețeaua națională de tensiune, pornesc automat la căderea rețelei, preiau consumatorii electrici și se opresc automat la revenirea acesteia.

Manuale – pornirea generatorului și alimentarea consumatorilor electrici sunt efectuate manual de către operator.

Mobilitate:

Staționare (stand-by) – se amplasează într-o locație fixă, sunt utilizate pentru alimentarea cu energie electrică a unor facilități de producție, clădiri de birouri, hale depozitare, ș.a.m.d

Mobile – poziționate pe remorci construite special, în concordanță cu dimensiunile și greutatea grupurilor electrogene, omologate RAR, putând fi tractate de către autovehicule.

Portabile – grupuri electrogene cu puteri de maxim 16 kVA, montate pe cadre metalice deschise, cu utilitate frecventă în șantiere de construcții sau intervenții de reparație rapidă a rețelelor de apă, gaz și canalizare.

Combustibil:

Diesel – motoare cu aprindere prin compresie.
Benzina – motoare cu aprindere prin scanteie.
Gaz natural – motoare cu aprindere prin scânteie.

Răcirea motorului:

Apa – agent de răcire apă și antigel, cu recirculare prin radiator.
Aer – agent de răcire aerul, cu ajutorul ventilatorului antrenat de motor.

PROIECT: Generatoare de curent pentru alimentare aparate de sudură șantier, conductă transport gaze naturale

În cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare infrastructură transport gaze naturale din Europa, unul din clienții companiei Metatools a contractat construcția unui tronson de conductă metalică, cu diametrul de 32“. Astfel, diviziile de vânzări proiecte și servicii mentenanță / service ale companiei s-au ocupat de livrarea și punerea în funcție a 5 generatoare de curent, pretabile pentru alimentarea aparatelor de sudură tip inverter MIG/MAG. Principalul criteriu de alegere al generatoarelor de curent a fost anduranța. S-au furnizat generatoare de curent cu puteri de Standby= 45 kva, echipate cu motoare diesel 1500 rot/min fabricate de producătorul japonez Yanmar, ce produc putere mecanică necesară alternatoarelor de curent Stamford. Consumul de combustibil este unul redus, datorită pompelor de injecție controlate electronic, raportate la o emisie de noxe ce se încadrează în normele europene de poluare EU COM STAGE IV.

Pentru consulații proiecte industriale și implementări, ne găsești aici  https://www.metatools.ro/contact
Related Articles

Back to top button