Ghiduri și Sfaturi

Solutii complete de imprejmuire de la specialistii ALGECO

Serviciile 360° Algeco au fost concepute special pentru a va oferi solutii complete la cheie, indiferent de domeniul de activitate si de zona in care va desfasurati activitatea.

Va aflati in situatia in care doriti sa delimitati sau sa protejati o anumita arie atribuita proiectului dumneavoastra? Gardurile mobile metalice reprezinta solutia ideala de protectie temporara pentru spatiul dumneavoastra.

Algeco intelege mai bine decat oricine cat de important este sa va protejati bunurile impotriva furturilor si a vandalismului, de aceea, serviciile noastre 360° pun la dispozitie optiunea de inchiriere garduri mobile sau de vanzare garduri mobile: instalare facila, siguranta, finisaje de calitate, dar si un aspect estetic placut, care se imbina perfect cu restul elementelor reprezinta atuurile solutiei noastre.

Garduri Mobile

Algeco inchiriaza si vinde garduri mobile, metalice – cu urmatoarele dimensiuni:
– Panou gard – 3.45 x 2.00 m
– Poarta acces – 3.45 x 2.05 m
– Poarta acces dubla – 2 x 2.05 x 2.05 m
– Poarta pietonala- 1.60 x 2.05 m

Gardurile mobile sunt destinate unei game variate de domenii de activitate: industrial, agricol, comercial, educational, sportiv, organizare de evenimente, si pot avea configuratii diferite, in functie de necesitatile proiectului alegeti gardurille mobile pentru proiectul dvs!

Daca doriti o oferta de pret sau mai multe informatii despre solutiile eficiente de securizare a permietrului de la Algeco, completati formularul de mai jos si profitati de oferta de iarna!
Related Articles

Back to top button