Ghiduri și Sfaturi

Scapa de aerul viciat si vaporii toxici din spatiile industriale! Instalatii de ventilatie, aspiratie si filtrare aer de la SANU.

Problema aerului viciat produs de spatiile de productie  trebuie sa fie si este tratata cu deosebita seriozitate. In prezent halele industriale implementeaza tehnologii moderne pentru a combate poluarea industriala si, implicit, pentru a proteja mediul inconjurator.

Sistemele de ventilatie au devenit o necesitate in combaterea aerului viciat, a fumului, rumegusului, pulberilor sau a vaporilor toxici. Iar alegerea unui furnizor de solutii eficiente ar trebui sa fie destul de simpla.

Completeaza formularul de la finalul articolului pentru mai multe informatii!

Pe cine iti recomandam pentru combaterea poluarii industriale?

Compania SC SANU SRL este specializata in aspiratia si filtrarea aerului, comercializand o gama larga de produse care contribuie eficient la obtinerea unui aer mai curat in spatiile de productie: sisteme de ventilatie, cosuri de fum, ventilatoare, tubulatura, filtre, cicloane.

SANU a livrat solutii de tratare a aerului pentru: industria alimentara, industria lemnului, industria plastica, industria petrochimica, dar si pentru sectorul constructiilor rezidentiale si domeniul HoReCa.

Portofoliu de produse comercializate:

  • Sisteme de ventilatie
  • Tubulatura realizata in inox sau zinc, simpla sau izolata transporta aerul la si de la sursa de ventilatie.
  • Cosuri de fum  (cosurile de fum Sanu sunt garantate pe viata)
  • Ventilatoare centrifugale si axiale
  • Filtre
  • Cicloane de decantare cu randament inalt

Cere o oferta personalizata pentru spatiul tau de productie! Completeaza formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button